Şimdi Ara

Ekran Karti Tavsiyesi 500TL Bandinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar sistemim için yeni bir ekran kartı lazım . Vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-rx560-pulse-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html bunu buldum. Araştırdım yeni bir model. İnceleyip benzer fiyatlarda daha iyi ekran kartı tavsiye ederseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sisteminiz nedir? Psu nedir? Monitör nedir? Sadece Vatan Bilgisayar 'dan mı alacaksınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci ve Anakart modelinizi de yazarsanız çok iyi olur. Ayrıca PSU olarak kaç watt var elinizde ?

Bunları bilmeden kör seçim yapmak doğru olmaz.

Ama 500 TL bandında, kafadan kör seçim yapmak gerekirse;

Intel işlemci kullanıyorsanız : 1050 modeli

AMD işlemci kullanıyorsanız : RX460 4GB veya yazdığınız RX560 2GB en mantıklı seçim olur.
  • Alacağım yer açıkçası farketmez uygun olması önemli olan. Kusura bakmayın 750 WATT PSU var ve i5 2500K işlemcim bulunuyor.

https://drive.google.com/file/d/0B4o2_aNljUmwNk9hWFN3T3NMVjQ/view
    burdanda CPU ID nin html dökümüne bakabilirsiniz. Link ile ekran kartı tavsiye ederseniz sevinirim. Zotac Sapphire olmak üzere birçok modelleri ve editionları oluyor çünkü
  • timucin670 T kullanıcısına yanıt
    Ben yerinizde olsam Intel işlemci ile AMD ekran kartı kullanmam. Pek stabil çalışmayabiliyorlar çünkü.

O yüzden NVIDIA olarak

Zotac GTX 1050 OC Edition 2GB 128 Bit Dx12

Ama AMD bana sorun olmaz derseniz
    Sapphire RX560 Pulse 4GB 128 Bit Dx12

tavsiye ederim.

İkisini kıyaslarsak

Çekirdek hızı 1050'nin daha iyi.
    Bellek olarak RX560 daha iyi.

Ama benim için işlemci-ekran kartı uyumu önce gelir. O yüzden ben 1050 tercih ederdim.

Fakat ileride Ryzen serisi ekonomik bir işlemci almayı da düşünürseniz, o zaman AMD kart da güzel bir seçim olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vjoldin

Ben yerinizde olsam Intel işlemci ile AMD ekran kartı kullanmam. Pek stabil çalışmayabiliyorlar çünkü.

O yüzden NVIDIA olarak

Zotac GTX 1050 OC Edition 2GB 128 Bit Dx12

Ama AMD bana sorun olmaz derseniz
    Sapphire RX560 Pulse 4GB 128 Bit Dx12

tavsiye ederim.

İkisini kıyaslarsak

Çekirdek hızı 1050'nin daha iyi.
    Bellek olarak RX560 daha iyi.

Ama benim için işlemci-ekran kartı uyumu önce gelir. O yüzden ben 1050 tercih ederdim.

Fakat ileride Ryzen serisi ekonomik bir işlemci almayı da düşünürseniz, o zaman AMD kart da güzel bir seçim olabilir.

Peki 100 TL fark verip 1050Ti almaya değer mi gerçi fiyat 660 a çıkıyor sanırım o zaman. Yinede size sormuş olayım.

1050Ti bellek olarak 4 GB'a çıktığı için tabii ki performans farkı verir.

Eğer oyun için düşünüyorsanız ve 100 TL daha ödeme şansınız varsa bence 1050 Ti alın.

1050 giriş-orta seviye kartlar arasında geçiyor. Ama 1050Ti performans kartı statüsünde.

Uzun vadede 100 TL için neden 4 yerine 2 GB ekran kartı aldım demezsiniz böylece.

Siz 500 bandında kart dediğiniz için ben Ti versiyonunu yazmamıştım. 600 ve biraz üstü için 1050 Ti hoş bir seçim olur tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tavsiye ekran karti
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vjoldin

1050Ti bellek olarak 4 GB'a çıktığı için tabii ki performans farkı verir.

Eğer oyun için düşünüyorsanız ve 100 TL daha ödeme şansınız varsa bence 1050 Ti alın.

1050 giriş-orta seviye kartlar arasında geçiyor. Ama 1050Ti performans kartı statüsünde.

Uzun vadede 100 TL için neden 4 yerine 2 GB ekran kartı aldım demezsiniz böylece.

Siz 500 bandında kart dediğiniz için ben Ti versiyonunu yazmamıştım. 600 ve biraz üstü için 1050 Ti hoş bir seçim olur tabii ki.

Evet ben 500 demiştim ama şansımı deneyebilirim belki. Yardımınız için tekrar teşekkürler. Son bir sorum olucak bu 1050ti yi mini olarak alsak fark eder sanırım OC zotac almak lazım değil mi?
  • 500 liraya alabilecegin en iyi kart gtx 1050

Eğer 100 lira daha verirsen gtx 1050 ti 4gb alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • butceyi biraz daha zorlayip 1050 ti almaniz daha mantikli olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    500 TL.lık kart için fazlası ile yeterli sisteminiz var o zaman. Çoğunluğun dediği gibi eğer; Gtx 1050 Ti alabiliyor iseniz biraz bütçeyi artırıp onu alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Kusura bakmayın bir süre dışarı çıkmam gerekmişti ancak cevap yazabildim.

Zotac'ın Mini ve OC olarak 2 sürümü var 1050 Ti için.

Mini Edition üzerinde tek fan var, OC üzerinde çift fan var.

Ayrıca OC versiyonun çekirdek hızı 1392 Mhz iken Mini Edition çekirdek hızı 1303. Kabaca 100 Mhz'lik fark var.

Ben OC versiyonu alın derim 25 TL farkı var ikisinin güncel kur ile Vatan'da...

ZOTAC GTX 1050 Ti OC Edition 4GB 128 Bit DX12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 22 Mayıs 2017; 16:45:57 >

• zotac gtx 1050ti mini n11'De 625tl idi onu al zaten msı afterburner üzerinden rahat 1500mhz oluyor boost ile 1900mhz çıkıyor 2000mhz'i görür biraz daha oc ile ısınma sorunu yok fan sesi yok,kullandığım kart
  • Eğer 1050ti alamazsan bunun 4gb lik olanını alabilirsin

Bütçeni arttırabiliyorsan GTX 1050 Tİ al geç çok ısınma yapmaz ama almışken çift fanlı bir model alman daha iyi olacaktır. GTX 1050 ile baya performans farkı var olay 2/4 GB mevzusu değil daha güçlü bir GPU ya sahip.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.