Şimdi Ara

Ekran Kartı Tavsiyesi: Evga GTX 670 Superclocked mı yoksa GTX 670 FTW mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Yeni bir bilgisayar kuruyorum. Evdeki bilgisayarımı iş yerine götürüp, eve de yeni ve güzel bir bilgisayar kurma çabası içerisindeyim. Fakat ekran kartı konusunda takıldım. Şimdi şöyle bir durum var, ben çok fazla oyun oynayan biri değilim ama bazı oyunları da saatlerce oynarım. Özellikle Company of Heroes delisiyim denilebilir. Malumunuz bu oyunun 2. 2013 gibi çıkacak ve ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Bu oyunu 24 inçlik monitörümde "ultra" ayarlarda oynamak istiyorum. Bunun için de elimdeki HD 6790 ekran kartımı değiştirmem de gerekecek. Bilgisayarı iş yerine götürüp, eve yeni bilgisayar alacağım için her türlü bir ekran kartı almam gerekiyor kısacası. Bu durumda karşımda üç ihtimal var:

Birincisi: HD 6790'ı bir süre daha koruyup, ucuz bir ekran kartı almak ve onu iş yerindeki bilgisayara takmak. Sonuçta iş yerinde oyun oynamayacağım. Oyun çıktığı zamanlarda da ikinci el bir GTX 670 alarak oyunu oynamak.

İkincisi: Ya da HD 6790'ı iş yerine götürüp, ikinci el bir GTX 570 ya da 580 almak. Fakat bu kartlar oyunda sıkıntı yapabilir korkusu da yaşıyorum ayrı mesele. Olmadı bir adet referans GTX 670 alabilirim belki ama onda da ısı ve gürültü problemi olacaktır.

Üçüncüsü: HD 6790'ı bir süre evde tutup, iş yerine dandik bir kart almak. Amerika'da work and travel yapan arkadaşıma ekim ayında dönerken bir ekran getirtmek. Bunun için de bazı incelemelerde bulundum. Şu iki kart arasında kaldım;

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130785

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130787

Durum bundan ibaret. Siz neler önerirsiniz arkadaşlar? İkinci el bir ürün almak, dandik bir kart alıp oyuna kadar beklemek ya da Amerika'dan bir adet GTX 670 getirtmek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdgnern -- 11 Ağustos 2012; 4:07:09 >

• 4gb olan modeli daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    14 yıl önce açıldı
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.