Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar... ben amd 64+3200, kıngston 3gb ddr-400 ram, 256mb asus x700 128bıt, kullanıcısıyım... elimdeki mevcut bilgisayarla fallout-3, crysıs-2, fear-2 gibi yeni oyunları oynamak istiyorum... tabiki mevcut ekran kartımla bunları yapmak biraz hayel... mevcut bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar, bana 150$ cıvarı bir ekran kartı önerebilirmisiniz. şimdiden çok teşekkürler... p.s.(mainboard pcı exp.)

• 38xx serisine bakın derim AGP modellerine
  • ATI kartlardan HD 3850 / HD 4670 ve nVidia olarak 9600GT modellerine bakabilirsizin. AGP değil PCIe 16x kartlara bakın. Bütçenize göre. En ucuzu HD 3850. Eğer güç kaynağınızdan emin değilseniz HD 4670 kartlara bakabilirsiniz. Tam verim alamasanız bile ileriye dönük olsun derseniz (çok uzun bir zamana hitap etmez ama) 9600GT aralarındaki en iyi karttır performans olarak.
  • Arkadaşım senin ankart pci-e zaten ondan 9600gt yada biraz daha para verip 9800gt alabilirsin performansalrını tam bilmemekle beraber ati 4830larada bakabilirsin ama benim tercihim 9800 den yana bu arada psuna bir bak tam emin ol kaç watt.
  • dostum linkteki grafik kartıyla istediğin oyunların hepsini sorunsuz oynarsın

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=34682
  • arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim... şuanda yazdığınız kartları araştırmaya başladım...
    bir ekleme yapacağım güç kaynağı 460w (feel hurricane kasada mevcut olan)
  • ilgilenen arkadaşlar sizlere bir kaç sorum olacak...
    - acaba 9800 gt gddr3 512mb 256 bıt kartla güncel oyunlarla mevcut sistemimle ne kadar performans alabilirim.
    - bu kart için veya hd 3850 için 460 watt power-supp yeterli mi? (feel hurricane kasanın kendi güç kaynağı)
    - feel kasadaki mevcut olan 4 fan soğutma için yeterli mi?
    lütfen bu kasada deneyimi olan arkadaşlar bilgilendirebilirmisiniz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi Bekliyorum
    12 yıl önce açıldı
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • forumda bi kaç kişi 500w aşası kurtarmaz gibi bişeler demişti ama tam emin değilim yanlış yonlendirme olmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.