Şimdi Ara

Ekran Kartı Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler ben 2 ekran kartı arasında kaldım bu yüzden sizin görüşlerinizi almak istedim;

1-Asus GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

2- MSI GeForce GTX1050 GAMING X 2GB GDDR5 128Bit Nvidia DX12 Ekran Kartı
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1050-2gb-gaming-x-gddr5-128bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

Fakat 1. alıcağım gtx 760 2. el olucak öz abim kadar yakın olan bir kuzenimden olacak 1 yıla yakındır kullanıyor OC yapmamış daha önceden

bi sıkıntısı yok. 1.'nin fiyatı fazla olması açıkcası aklımı çeldi birde bit olayı var tabi ama kararsız kaldım yorumlarınızı bekliyorum

iyi günler

• 1. Tercih kesinlikle alınmaz bütçen nedir ? Bit falan hikaye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazan fiyatlar aklını çelmesin sen 1050 al yoluna bak
    örnek veriyorum şu anda gtx 650 ti boost kullanıcısıyım netteki fiyat şu anda 687 tl gtx 1050 650 tl ama 1050 katlar benim kartı çarpar geçer fiyatlar çıktıgı yılın endeksine göre yazılıyo ve düşüşte olumuyo kartlarda zaten sıfırıda üretilmiyo sen 1050 al...
  • GTX 760'ı kuzenin kaça satıyor?
  • hocam senin sitemin ne psu ne onları bi yaz hele bide

2gb lık kart sakın alma 100 tl daha ver 1050ti al 4gb olanı
  • Haklısınız hocam hepinize cevap vermeye çalışayım

1-Bütçem 650-550 lira arası malesef imkanlar :/
    2-Faruk teşekkür ederim
    3-Kuzenim ilk başta bakmadan 450 dedi ekran kartına sonra internette araştırdık baktı bunun fiyatı uçmuş 1000 olmuş

dedi ben ince hesap yapıp dönecem sana dedi. Ama 450-550 arası bırakır büyük ihtimal
    4- Sistemim i5 6500 işlemci,8 gb DDR3 1600 mhz hyperx Ram,Asus H110M-D Anakart,650 w GÜÇ KAYNAĞI Şuanki ekran kartım

GT730 yetersiz kalıyor gözüm yüksek oyunlarda değil sadece CS:GO oynamak istiyorum

Hepinize teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI TAVSİYESİ
    geçen hafta açıldı
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ensys1 kullanıcısına yanıt
    Ağustos ayında Asus GTX 770 DirectCU II O.C.'yi 425 TL'den sattım. Kuzeniniz yüksek fiyat vermiş.
  • Hocam ramler ddr3 1600 mhz olması imkansız h110m-d anakart direk ddr4 çalistirir 3 çaliştirmaz bide kuzeninden onu alıcagına git ikinci el 500 tl ye gtx950 yada 960 al geç yada arkadaşın dedigi 1050ti ıda alabilirsin 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el fiyat önerirken biraz dikkat edelim. Vatanda sıfır GTX950'ler 450-500 bandında satılıyorken, sahibindende bile 450'den haftalardır (1 hafta olan da var 10 hafta olan da) satılmayan GTX950'ler duruyorken garantili GTX950 edeceği durumuna göre(2 aylık olur 15 aylık olur) 350-400 arasıdır. GTX760, GTX950 ile yakın performanstadır ama garantisiz olduğu için maksimum 350 eder.

Vatan veri tabanını temizlemiyor. 3.5 sene önce 100 TL'ye aldığım powercolor HD5670 googledan aratınca bulunuyor ve güncel kurdan fiyatını 190 TL hesaplamış ama stokta yok. 2. ele fiyat biçerken yanlış yönlendirir.

650 TL verilecekse GTX1050 Ti linki verilmiş, en iyi seçenek budur. GTX760'ın yarı gücüne çalışıp daha fazla performans veriyor.
  • Hocam ben öneride bulundum ama 960 daha iyi hemde 500 tl ikinci eli

MSI GTX960 GAMING GDDR5 2GB

İlan No: 400794065

http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-gtx960-gaming-gddr5-2gb-400794065/detay

500 tl parzarlıkla 450 tl ya dilan alınır

• asko 2. diyorsun iyi diyorsun güzel diyorsun da sorun şu bu mal düzgün mü pek güvenmiyorum böyle 2. ellere tanıdığım biri olmadığı sürece nasıl yapabilirim şikayet felan edebiliyormuyum aydınlatır mısın biraz
  • Hocam adama diyorsun get aç alıcam get açarsa zaten ürün gerçekten sprunsuzdır ama get açmaz ise anlaki mal tırt

Get açtogo gibi geldiginde ürün hemen parasını vermiyorsun

Testleri yapıp sorun yoksa parayı ödüyorsun 2.el anca böyşe alınır

Adam ürünü sorunsuz ise zaten hemen get açar ama eger yok vs derse zaten direk ızak kaç

• teşekkür ettim düşünücem ama 2. ele hep bi karşı baktım tandığım biri olmayınca tabi yine de teşekkür ederim
  • Hocam yaşadıgınoz yerle alakalı ankara yada İstanbul da yaşıyorsan cok rahat bulursın istedigin parçayı ikinici el ama diger şehirler için aynı şey geçerli degil

Bide araştırma sonucı sizin için du ürünü buldum

Asus GeForce GTX 950 Strix Gaming 2GB GDDR5 Ekran Kartı
    İlan No: 411109595
    http://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-asus-geforce-gtx-950-strix-gaming-2gb-gddr5-ekran-karti-411109595/detay

Buna pazarlık dene 350 tl ye verir ise al vermezse sıfırı satılıyor aynı paraya
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx950-strix-gaming-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 1 Nisan 2017; 22:0:34 >

• ensys1 kullanıcısına yanıt
    Amazon'dan kart alma imkanınız var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepiniz gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz teşekkürler hepinize dediğim gibi gözüm büyük oyunlarda değil

sadece şu özelliklerde 1024 çözünürlük herşey low olsa da olur fark etmez CS:GO da tüm haritaları rahat bir şekilde

oynamak istiyorum. Kısacası artık bahaneyi FPS de değilde kendim de aramak istiyorum

AMAZON'dan alamam çok sabırsızım 1 hafta için de almayı düşünyorum.

Oturduğum yer Eskişehir malesef dediğin gibi böyle yerlerde 2. el biraz sıkıntı GEFORCE GTX950 güzel gibi duruyor

fiyatı da gayet uygun biraz araştırayım ben çok teşekkürler
  • Hocam zaten eşkişehirde en uygun o gersi hikaye sen git pazarlıgını yap iyi rakamlara alırsan al dahada kıpırdama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.