Şimdi Ara

Ekran kartı tercihi için yardım(9600GSO-9800GT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Donanım konusunda pek fazla bilgiye sahip değilim.COD4 tarzı oyunları oynayabileceğim bir ekran kartı alacağım. Şu iki ürün arasında değerlendirme yaparsak fiyat ve performans açısından sizce hangisi uygun olur? Veya bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir kart var mı?

1. XFX NVIDIA GeForce 9600 GSO 1 GB DDR2 (50$)

2.XFX GeForce 9800 GT 512MB GDDR3 (129$)

Not: Her ikisi de sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grekoremen -- 3 Eylül 2009; 21:35:49 >

• 9800 GT çok çok daha iyi o bahsettiğin GSO'msudan.
    Ancak verdiğin fiyata HD 4850'ler satılıyor, özel soğutmalı-1 GB vs. Tabii Türkiye fiyatlarından bahsediyorsak (yurtdışıysa, duruma göre daha da iyi şeyler bulunabilir. 4870 mesela).
    İlle GeForce diyeceksen de GTS 250'ler var.

Sistemini, güç kaynağı dahil belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Eylül 2009; 21:45:55 >
  • tablodaki seçim 9800gt die alpa dog olaydı muhteşem olurdu ama 129$ a daha iyi bir araştırma yapmanı öneririm
  • 129$ verebiliyorsan HD4850 al. Ben HIS IceQ4 1GB olanını kullanıyordum, gayet memnundum.
    Not: Geçmiş zaman kipi kullandım, çünkü artık iki tane var, hava mı da attım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vespasianus

9800 GT çok çok daha iyi o bahsettiğin GSO'msudan.
    Ancak verdiğin fiyata HD 4850'ler satılıyor, özel soğutmalı-1 GB vs. Tabii Türkiye fiyatlarından bahsediyorsak (yurtdışıysa, duruma göre daha da iyi şeyler bulunabilir. 4870 mesela).
    İlle GeForce diyeceksen de GTS 250'ler var.

Sistemini, güç kaynağı dahil belirtirsen daha iyi yardımcı oluruz.

Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.Güç kaynağım 580W. Ekran kartlarını yurtdışından(Ebay) almayı planlıyorum. Önerdiğiniz kartlarla ilgili araştırma yapacağım. Sizler de örnek link verebilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruh Ferman

129$ verebiliyorsan HD4850 al. Ben HIS IceQ4 1GB olanını kullanıyordum, gayet memnundum.

bari imzana (iki adet yazıp) havayı batıracana 4850 in Crossfire yada CF yaz havalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: Ferruh Ferman

129$ verebiliyorsan HD4850 al. Ben HIS IceQ4 1GB olanını kullanıyordum, gayet memnundum.

bari imzana (iki adet yazıp) havayı batıracana 4850 in Crossfire yada CF yaz havalı

Buarada bu 9600gso'da ortalık malı oldu. Herkes kafasına göre üretiyor. 128bit, 192bit, 256bit, ddr2, gddr3, 48 unified shader, 96 unified shader, 384mb, 512mb, 1gb...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı ve işlemci
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • performans istiyorsan GS modellerine bakma GT modelleri iyidir
  • HIS IceQ4 1GB SOĞUTMASI SAPPHİRE DEN DAHAMI İYİ ARKADAŞLAR?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.