Bildirim
Ekran Kartı Termal Macun Değişimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ürünü burdan aldıysan olabilir bende geçen yurtiçi bir satıcıdan aldım ürünü ürün geldi katı kıvamdaydı ucundan biraz boşa sıktım arkası biraz daha iyiydi ancak YouTubeda ki videolarda ürün su gibi kıvamda görünüyor diyeceğim muhtemelen bize satılan mx4 sahte bendede laptop termal darboğaz yaşıyor şimdi.Çinden aldığım tfx thermalright’ı mumla arar oldum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sadece ortasına falan sürmediniz değil mi? İnce bir şekilde tamamına sürülmeli. -
Bir ara forumda surekli bu tip basliklar acildiydi macunyenilemesinden sonra herkes termql basarimin dustugunden bahsediyordu.
Hocam ya yanlış sürmüşsün ya da maalesef sahtesini satmışlar sana. Birçok kullanıcı mx4 ü öneriyor.
Bende ps4 pro için aldım mx4 n11 gg hb hepsine baktım yorumlari okudum bir kaç satıcı için çoğu koyu kıvamlı sahte urun diye yorumlamisti yorumları iyi olan n11 satıcısından aldım gayet akiskandi ve bi miktar işime yaradi fan sesi olarak daha sessiz olması için termal padlerinde değişmesi gerekiyor saticagim için urasmiyorum açıkçası genel temizliği yapmış oldum bu sekilde.kullanirken ince bir tabaka sürdüm sonra üstüne azıcık daha sıkıp bıraktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaBoSe -- 1 Ağustos 2020; 22:14:36 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X