Şimdi Ara

Ekran Kartı Toptan Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben toptan ekran kartı almak istiyorum. Hangi kanallardan alabilirim bildiğiniz bilgisayar toptan parça satan yerler var mı

• İkinci el bölümünde çok fazla kart var.
    Sıfır ise firmalardan teklif Alman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Hocam dükkan açıcam araştırma yapıyorum nasıl oluyor falan diye. Toptan satan distribütörden mi alıyoruz yoksa bildiğiniz site tarzı bir yer var mı
  • Arena, Penta,İndex,Boğaziçi. Bu tür firmalar piyasadaki perakendelere toptan verir. Bunlardan fiyat alman lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam mesela RAM, işlemci, ekran kartı toptan alıp dükkanımda satış yapmak istiyorum. Bunun için hangi firmalar var onu araştırıyorum
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    Zincir teknoloji mağazası olmayacağınız için bu ürünleri alıp elinizde bulundurmanız sizin zararınıza olur. Onun yerine arkadaşın bahsettiği toptancılara ticari sicilinizle bayilik başvurusunda bulunun. Sipariş üzerine aynı gün kargoya veriliyor ürünler. Ertesi gün de müşteriye teslim ediyorsunuz. KOBİ bilgisayarcıların hemen hemen hepsi bu şekilde çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ALooNeBoy87 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, penta var mesela şahıs şirketi tek kişiye bunlar bayilik verir mi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RawShed kullanıcısına yanıt
    Ticari sicil kaydınız ve ofisiniz varsa tabi ki bayilik alabilirsiniz. Ltd. Şti. veya A.Ş. olmanıza gerek yok. Toptancı sitelerinden ve irtibat telefonlarından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.