Şimdi Ara

Ekran Kartı Uyumsuzluk Çıkartırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuan Elimde Gigabayte G41 Chipset Combo Anakartı Vardır Üstünde Kingston DDR3 6Gb Ram Vardır ,

500 GB Harddisck Vardır ,, Üstündede İntel Onboard Vardır ,, Biryerde DDR5 Ati Sapphire 2 GB 256 Bit Ekran Kartı Buldum Onu Alıcamda Herhangi Uyumsuzluk Olurmu ?

Birisi 2 GB Ati Sappire 128 Bit Al O Uyumsuzluk Yapmak DDR 5 Uyumsuzluk Yapar Dedi Ne Diyorsunuz ? Alıımı DDR5 i Sorun Olurmu Bilgisayarda ,,,,

Anakartımın Resmini Koydum Nolur Acil Cevap Verin !!

• quote:

Orijinalden alıntı: enestunclar

Selam DonanımHaber Kullanıcıları ;

Şuan Elimde Gigabayte G41 Chipset Combo Anakartı Vardır Üstünde Kingston DDR3 6Gb Ram Vardır ,

500 GB Harddisck Vardır ,, Üstündede İntel Onboard Vardır ,, Biryerde DDR5 Ati Sapphire 2 GB 256 Bit Ekran Kartı Buldum Onu Alıcamda Herhangi Uyumsuzluk Olurmu ?

Birisi 2 GB Ati Sappire 128 Bit Al O Uyumsuzluk Yapmak DDR 5 Uyumsuzluk Yapar Dedi Ne Diyorsunuz ? Alıımı DDR5 i Sorun Olurmu Bilgisayarda ,,,,

Anakartımın Resmini Koydum Nolur Acil Cevap Verin !!

uyumsuzluk olmazda darboğaz yapabilir işlemcine.
    İşlemcin nedir?

• İşlemcim İntel G41 Chipsett Family Onboard Ekran Kartı

İşlemcim de İntel Pentium İnside
  • quote:

İşlemcim İntel G41 Chipsett Family Onboard Ekran Kartı

İşlemcim de İntel Pentium İnside
    sapphire 2gb ddr5 dedigin 7850 ise bulasma bence islemcin yetmez.ddr3 sistemde ddr5 ekran karti kullanabilirsin sorun cikmaz.cozunurluk full hd degilse 1gb 7770 ddr5 isini gorur 200 liranin biraz uzerinde.
  • DDR5 i Alayımı Almayayımmı :) Arada Kaldım :)
  • quote:

DDR5 i Alayımı Almayayımmı :) Arada Kaldım :)
    Hd7770 al geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagnificoVettel

Hd7770 al geç.

Alıntıları Göster
    €minmisin Ben Daha Çok Oyun İçin İstiyorum Max Payne 3 Gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

sapphire 2gb ddr5 dedigin 7850 ise bulasma bence islemcin yetmez.ddr3 sistemde ddr5 ekran karti kullanabilirsin sorun cikmaz.cozunurluk full hd degilse 1gb 7770 ddr5 isini gorur 200 liranin biraz uzerinde.

quote:

Orijinalden alıntı: Niyazi_

Hd7770 al geç.

Daha Çok MaxPayne3 Gibi Oyunlar İçin EkranKartı İstiyorum DDR5 2Gb a Ne Diyorsunuz Alımmı ALmıyımmı ?
  • quote:

quote:

quote:

Hd7770 al geç.

Daha Çok MaxPayne3 Gibi Oyunlar İçin EkranKartı İstiyorum DDR5 2Gb a Ne Diyorsunuz Alımmı ALmıyımmı ?

Alıntıları Göster
    7750 üstüne darboğaz başlayacak. 7770 en iyi seçim olur.

• quote:

quote:

quote:

Hd7770 al geç.

Alıntıları Göster
    su programi indir bak islemci modeli ne diye?

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.67-en.zip

pentium dedigin icin core2duo modellerinin bazilarina da pentium deniyor ama pentium4 olma ihtimali var mi eger oyleyse 5670 alman lazim en fazla.ikinci olarak su 2gb ddr5 dedigin kartin linkini ya da model numarasini bir yaz 7850 ise olmaz dedigim gibi.2gb 7750 ise ddr5 degil.2gb 7770 de yok.2gb 7790 da fazla gelir yani muhtemelen alma diyecem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake Lockley

su programi indir bak islemci modeli ne diye?

http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.67-en.zip

pentium dedigin icin core2duo modellerinin bazilarina da pentium deniyor ama pentium4 olma ihtimali var mi eger oyleyse 5670 alman lazim en fazla.ikinci olarak su 2gb ddr5 dedigin kartin linkini ya da model numarasini bir yaz 7850 ise olmaz dedigim gibi.2gb 7750 ise ddr5 degil.2gb 7770 de yok.2gb 7790 da fazla gelir yani muhtemelen alma diyecem.

Alıntıları Göster
    DDR5'in anakartınızla ilgili bir alakası yoktur. GDDR5 ekran kartını gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Şu sıralar vatan bilgisayarda %30 indirimle beraber Sapphire HD7770 GHz Edition GDDR5 128 Bit 1 GB DX11 Ekran Kartı 218 TL'den satılmakta. Bu kart sizin için en iyi seçim

• quote:

Orijinalden alıntı: **Nicolae**

DDR5'in anakartınızla ilgili bir alakası yoktur. GDDR5 ekran kartını gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Şu sıralar vatan bilgisayarda %30 indirimle beraber Sapphire HD7770 GHz Edition GDDR5 128 Bit 1 GB DX11 Ekran Kartı 218 TL'den satılmakta. Bu kart sizin için en iyi seçim

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501 mesela bu ekran kartını alsam yada adı farklı olan bir ekran kartı uyumlu olur dimi

• quote:

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11200-14-20g-hd7850-oc-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63501 mesela bu ekran kartını alsam yada adı farklı olan bir ekran kartı uyumlu olur dimi

Linkteki kartta güzel bir şeçim . Tam yükte 130 watt güç tüketiyor ve sitede ki verilere göre minumum 500 watt powersupply ile kullanılması öneriliyor. HD7770 ise tam yükte 105 watt güç tüketiyor ve sitede ki verilere göre minumum 450 watt ile kullanılması öneriliyor. Bütçeniz var ise HD7850 alabilirsiniz fakat bütçeniz yok ise HD7770 iyi bir seçim. İşlemciniz o kadar iyi bir işlemci değil. Bence darboğaz vs. olmaması için HD7770 almanız daha mantıklı. 7850 fazla gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicolae -- 27 Ekim 2013; 22:06:02 >

• quote:

quote:

bu kart o anakarta uyar.
    ama düşük bir işlemcin varsa bu kartın tam performansını kullanamazsın. daha düşük birşeyler alman gerekebilir.

işlemcin nedir ?

• Ben Gösterdiğim Kartı 200 Tl ye Alıyorum :) Fiyat Önemli Değil Sadece Uyarmı Diye Sordum :=) Uyuyormu
  • quote:

Ben Gösterdiğim Kartı 200 Tl ye Alıyorum :) Fiyat Önemli Değil Sadece Uyarmı Diye Sordum :=) Uyuyormu

Gösterdiğiniz kart anakartınıza uyar fakat işlemciniz dolayısıyla karttan tam verim alamazsınız. HD7770 alın
  • Hepinize Teşekkür Ederim Bilgilendirdiğiniz İçin !!!
  • Ha bu arada 128 bitmi 256 bitmi bunlar ne oluyor anlayamadım ...
  • 256 bit 128 bit bunlar ne farkediyor anlatırmısınız ?
  • quote:

256 bit 128 bit bunlar ne farkediyor anlatırmısınız ?

Kartın veriyi işlemesi bitlere bağlıdır. Örnek olarak 128 bit 2 şerit yol iken 256 bit 4 şerit yoldur. 256 bit 128 bit'e göre daha hızlı veri işler. Ama bir ekran kartı alırken sadece bit'e önem vermemek gerekir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.