Şimdi Ara

Ekran Kartı Uyumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler arkadaslar, ben pc ye yenı bı ekran kartı alcamda elımde 5450 war muhtemelen bılıyorsunuz nasıl bı kart oldugunu kurtulmam lazım :) arastırdım kartları xfx 6850 veya hd 5830 bide 500w codegen psu almaya karar verdım hem hesaplı hem performanslı oldukları ıcın fakat varsa sızın onerılerınız onlarıda benımle paylasırsanız sevınırım neyse konuya gelelım benım sorunum ekran kartını alıcam ancak pc de sorun cıkartırmı uyum sorunu falan onu merak ettım. tekrar soylıyım eger bu kart uymuyorsa sızın onerıbılıcegınız kartlarda varsa cok memnun olurum.simdiden saolun.

cpu ve gpu z goruntulerınıde atım.
     Ekran Kartı Uyumu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AteştenGömLek -- 21 Nisan 2013; 12:48:58 >

• codegen psu alma,kaliteli bir marka al..fsp,corsair,highpower gibi(çoğaltılabilir)..anakartında pci16x slotu var,pci16x olarak alacağın her kart uyum sorunu çıkarmadan çalışır..pci 2.0 3.0 olması fark etmez..geriye uyumlu çalışır..
  • he verdıgın bılgıler ıcın saol kardesım XILENCE XP500 500W marka psu gıdermı ? bide kart olarak 5830 mu 6850 mi alım hangısı daha ıyı performans verır yada baska onerın varmı ? bilgilendirirsen cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AteştenGömLek

he verdıgın bılgıler ıcın saol kardesım XILENCE XP500 500W marka psu gıdermı ? bide kart olarak 5830 mu 6850 mi alım hangısı daha ıyı performans verır yada baska onerın varmı ? bilgilendirirsen cok sevinirim.

6850 daha performanslıdır bütçeyi belirtirseniz bizde birşeyler önerebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sinin toplamı 300 ve 500 arası bısey olursa benım ıcın daha uygun olur ona gore bı onerınız varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI
    22 yıl önce açıldı
    ekran kartı sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.