Geçtiğimiz gün bilgisayar aldım fakat ekran kartı hakkında şimdilik bariz bir sıkıntı göremesem de sitelerde çok olumsuz yorum duydum. Bilgisayarın özelliklerini yazıyorum ekran kartım iyi mi , yüksek performans isteyen oyunları rahatlıkla destekleyebilir mi ? Yoksa değişmem mi gerekiyor.
intel core i5 3470 3.20 ghz turboboost işlemci(3.60 ghz e kadar) 6 gb ddr3 ram ati radeon hd 7350 1gb ekran kartı ( sanırım 64 bit net bir bilgiye ulaşamadım ama )
eklemem gereken başka bir özellik varsa editleyebilirim
Bir de işletim sistemi olarak windows 8 var ama bu ekran kartı win8 ile uyum sorunu yaşar mı bilgisayarın kimi driverlarında win8 seçeneği göremedim win7 yaptım kabul etti ama yine de anlamadığım için bu işlerden yazayım dedim
Çözünürlük ayarı ile ilgili sorun var sanırım daha fazla arttıramadım en yüksekteki seçenek (önerilen) olarak gözüküyor daha arttıramazmıyım driver eksik mi yüklenmiş acaba ekte resim koydum ilgilenebilirseniz sevinirim
şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ser-pa99
Merhabalar ,
Geçtiğimiz gün bilgisayar aldım fakat ekran kartı hakkında şimdilik bariz bir sıkıntı göremesem de sitelerde çok olumsuz yorum duydum. Bilgisayarın özelliklerini yazıyorum ekran kartım iyi mi , yüksek performans isteyen oyunları rahatlıkla destekleyebilir mi ? Yoksa değişmem mi gerekiyor.
teşekkürler dostum o konuyada baktım fakat işletim sistemim vesayre attığın konudaki kişiyle aynı değil onu da göz önüne alarak farklı değerlendirirsen ve bir çözüm sunarsan sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: ser-pa99
teşekkürler dostum o konuyada baktım fakat işletim sistemim vesayre attığın konudaki kişiyle aynı değil onu da göz önüne alarak farklı değerlendirirsen ve bir çözüm sunarsan sevinirim
ustam işletim sistemiyle alakası yok o kart oyun kartı değil anlatmak istediğim bu genelde bu kart hazır sistemlerde olur maliyet düşüklüğü için
senin sistem hazırmı bilmiyorum o kartıda nerden aldın onuda bilmiyorum çünki satışı yok biliyorum zaten kimsede almaz senin kart 64 bit buda çogu oyunda sorun çıkarır
size tavsiyem sıfır aldıysanız geri verin şöyle bir kart alın hd7750-hd7770 ddr5 128 bit veya hd6xxx ddr5 128bit bütçene göre marka ve model seçebilirsin
dostum hazır pclere koyulan ekran kartların nerdeyse hepsi giriş seviyesi kartlardır 2.cisi ise 64 bit olması oyunlarda kasma yapıcağının garantisidir
O kart oyun için değildir başlangıç seviyesi bir karttır. Hazır pc = çöp diye boşuna denmiyor burada.