arkadaşlar ekran kartı almak istiyorum.sistemim agp olduğu için agp ekran kartı alıcam.almak istediğim ekran kartıdahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50373 bu.yalnız bi konuda sıkıntılıyım.şimdi benim almak istediğim ekran kartı ddr2 ama benim ram lerim ddr.herhan gi bi problem olurmu.yani uyumsuzluk filan.yanlış bi iş yapmak istemiyorum.sizlerin yorumlarınıza göre gün içinde karar vericem birde almak istediğim kart hakkında düşünceleriniz nelerdir. sistemim p4 2.4 1 gb ram.120 gb hard disk.ana kartımın modelini bilmiyorum.
şimdiden saolun
çalıştır>>>dxdiag yaz>>>sistem modeli yazan kısmı yaz sana anakartının modelini bulayım ona göre ekran kartı bakılır.Ayrıca ramlerin ddr olması ekran kartının ddr2,gddr3 olması ile uyumsuzluk yaşamasının bir bağlantısı yoktur.Ekran kartı için bütçeni de yazarsan sevinirim.
işyerinde olduğum için anakartımın modeline bakamıyorum.ama anakartım eski zaten.şuan ki ekran kartım ati9600xt . fiyat olarak 100-150 arası bi şey düşünüyorum.
Aynı kartı bende aldım geçen hafta. Ekran kartı ram türünün anakart ram türüyle alakası yoktur. Rahatlıkla alabilirsin.
nasıl peki arkadaşım memnunmusun karttan.
gddr3 destekli bir ekran kartı almanı öneririm 1950gt veya 7600gt gibi kartların gddr3 olan modelleri.
quote:
Orjinalden alıntı: serdar34
nasıl peki arkadaşım memnunmusun karttan.
Valla memnun ne demek uçuyorum resmen. 9550 vardı bende eskiden iyi kötü oynuyodum oyunları ama sonra Sm3 diye bi illet çıktı, oynayamadım yeni çıkan oyunları. Bunu aldım Sm3 isteyen bütün oyunları yükledim şimdi oynuyorum. Ayrıca eski kartla düşük ayarlarda oynadığım oyunları şimdi yüksek detayda tekrar oynuyorum gerçekten daha zevkli oluyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme