Şimdi Ara

Ekran kartı ve satın aldığım apu sistem uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik Okula Dönüş - AMD Ryzen 5 5600G 3.9GHz, 16GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/teknobiyotik-okula-donus-amd-ryzen-5-5600g-3-9ghz-16gb-ram-240gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.html

Linkte gördüğünüz apu sistemi satın aldım. Bu sisteme sapphire rx6600 8gb ekran kartı takmam sorun olur mu. Beslemesi yeter mi ya da farklı bir sorun olabilir mi? Desteğinizi rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güç kaynağı ucu ucuna yeter sorun çıkarabilir,onun dışında sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türkerrr -- 19 Temmuz 2023; 0:18:27 >
  • Aldığınız sistemdeki psu 350 watt. Ekran kartı için istenen minumum 500watt'lık bir psu. Bu sisteme ekran kartını taktığınızda açılır mı ondan emin bile değilim. Açılsa da oyunların bir çoğunda ya da ekran kartını yüke bindiren bir grafiksel çizim yazılımında anında kapanma donma mavi ekran hataları alma ihtimaliniz çok yüksek.

Kolay gelsin.

• Aerocool eskiden iyi bir marka idi ama artık nedense çok performanssızda ürünler gelmekte. Ben beğenimi kaybettim. güç kaynağı arkadaşların dediği gibi hem yetmez hemde biraz ucuz versiyon ürün gibi.

• bilindik bir marka ile ti modeller tercih edebilirsin bunun için benchmarkları incelemen iyi olur sapphire ekran kartı için sıklıkla duyduğum bir marka değil

psu tam verimle çalışmadığı için ideal olan psu seçimi min 400w olan bir güç kaynağı seçmelisin arkadaşlara katılıyorum bu durum seçtiğin ekran kartı performansını da etkiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Crowne C kullanıcısına yanıt

teknik bilgin iyice otursun o zaman yardımcı olmaya çalış,yanlış hatalı fikirler verme.

amd kanadında ti model yok,sapphire eski iyi bir markadır 2001 den beri ekran kartı üretiyorlar.arkadaş minimum 500w 80+ düzgün markalı bir güç kaynağı almalı.

• türkerrr kullanıcısına yanıt
    amd’de ti model olmadığını elbette biliyorum benim bahsettiğim ti model üretimi yapan firmaların ürünlerine yönelikti uyumlu gtx veya rtx modellere de bakılabilir diye düşünüyorum

sapphire ile ilgili pek bilgi sahibi değilim bu yüzden daha önce duymadığımı belirttim zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.