Şimdi Ara

Ekran kartı voltaj hakkında bilgi arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

GTX750 kullanıyorum ve Battlefield 4 1680x1050p Medium ayarlarda Shangai haritasında belli yerlerde 30fps alıyordum ve hiç akıcı değildi bu yüzden oc yaptım performans baya arttı 30 aldığım yerlerde 38 falan alabiliyorum.

Voltaj değerini +8 yaptım ama iyimi yaptım kötümü yaptım? gereklimi gereksizmi hiç bir bilgim yok inanın.

Sadece arkadaşımın dediğini yaptım azar azar yükselttim bilgisayarı resetledim böyle 20-30 kez yaptım galiba.

Ekran kartım:
    www.vatanbilgisayar.com
    Msı Gtx750 Oc Gddr5 2gb 128bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx750-oc-gddr5-2gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti.html

Fan hızımı oyuna girerken yükseltiyorum %60-70 arası yapıyorum zaten kart ısınmıyor.

Battlefield 4'de bir problem varmış oc yapanlar bende dahil Directx hatası alıyoruz AMD ve Nvidia fark etmiyor ama bir noktadan sonra alıyoruz şu anda ki değerlerimde directx hatası almıyorum biraz oynatırsam alıyorum.

Buda görsel:

Ekran kartı voltaj hakkında bilgi arıyorum?

4GB 1333Mhz ram
    Amd phenom ii x4 b35 işlemci
    760GM-P33 anakart
    Msi GTX750 OC 2GB 128bit DX11 ekran kartına ve 500W psu'ya sahibim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemOriginals007 -- 27 Şubat 2015; 21:33:30 >

• Cevap vericek kimse yokmu yani kos kocaman forumda?
  • Ben sizin sorununuzu anlamadım ki :D biraz daha açıklayıcı olursanız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.