Şimdi Ara

Ekran kartı, xbox, monitör hakkında soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi ben konsolu vga ile monitöre bağlıyorum. Haliyle pcye geçmek için tak çıkar yapıyorum. 16$*20$ civarı vga switcher dalgası var xbox için bir aksesuar. Onu almak yerine ekran kartım ve monitörüm DVI'da desteklediği için ekran kartını DVI'dan, Xboxu da Vga'dan kullansam. Pc veya konsola geçişte nasıl bir yol izlemek gerekir? Yani ikisi de açık olacağı için konsola nasıl, pcye nasıl geçiş yaparım?

• Monitör üzerinde iki giriş varsa, bu girişler arasında geçişi sağlayan bir düğmesi de vardır herhalde. Samsung'larda vardı mesela. PC'yi DVI'dan konsolu da VGA'dan bağla. Direk tek tuşla aralarında geçiş yapabilirsin.
  • Maalesef öyle bir düğme bulunmuyor monitörümde.

Şu model
    http://www.secerken.com/Product_Detial/267
  • İki tane girişi varsa eğer, bu girişleri seçmenin de mümkün olması gerek bence. Tek tuşla olmuyorsa, menülerini bir dolaşın. Orada bir ayar olabilir.
  • Menüde İnput selection diye bişi var orada da analog ve digital var ama işe yaramıyor.
  • Bende x360 i monitore baglicaktim.Gittim arkadasin dandik bi hundayi lcd si vardi 20 tl ye aldim sorun cozuldu...Switcher gerekmeden :D
  • benimde almam lazım bir tane vga switch,tak çıkar zor oluyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Sorusu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Samsung 931cw modelinde böyle bi ayar var mı ? Biraz kurcaladım ama bulamadım.

Ekran kartı, xbox, monitör hakkında soru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.