Merhaba arkadaşlar, Bende İnno 32 mb TNT2 ekran kartı var. Bu kart PCI slotlu. Kartı taktığım zaman üzerindeki fan çalışıyor. Fakat görüntü yok. Ne yapmam gerek acaba. İlginize şimdiden teşekkürler. Bir de 16 mb. ekran kartım var. bu kartı Pentium 200 mmx'e taktığım zaman çalışmıyor. Asusu ana karta taktığım zaman çalışıyor. Ana kartın pilini çıkarıp taktım gene olmadı.Bir yardım edermisiniz lütfen.
muhtemelen anakart ile uyum sağlayamıyor ekran kartın,özelliklede anakartın P4 base bir anakartsa,olasılık dahada artar,sorduğun diğer ekran kartı içinde kuvvetle muhtemel aynı durum sözkonusu. P4 base anakartlarda PCI slot uyumlu düşük model ekran kartlarını çalıştırmak biraz zor,ya hiç açmıyor pc'yi,ya da açıldıktan hemen sonra desktop'a ulaştığında donma yapıyor.
Elinde kaç makine olduğunu anakrtların özelliklerini ve hangi ekran kartını nerede denediğini yazarsan kesin bir fikir yürütürüz...
ELİMDE 2 MAKİNE VAR. BİRİ PENTİUM 200 mmx. ANA KARTINI BİLMİYORUM. DİĞERİ ASUS P3V4X ANA KARTLI P3 550. Bende İnno 32 mb TNT2 ekran kartı ve 16 MB. yine TNT2 ekran kartı var. 16 Mb. kartı Pentium 200 mmx'e taktığım zaman çalışmıyor. Asus ana karta taktığım zaman çalışıyor. 32 Mb. kart ise hiç birinde görüntü vermiyor ama kartın fanı çalışıyor.
bizdede 64mb var taktığımızda çalışmıyordu ama driveri yükleyince takılıor ama genede çalışıyor.. agp slotlu
asus un çalışma frekansı 550mhz ve ekran kartını destekleyebilir... ama pentium un çalışma frekansı daha düşük olabilir bunun için çalışmayabilir sanırım ekran kartın.. bide 32 mb de görüntü vermeme olayı monitörün kötülüğünden de kaynaklanabilir..
yani kartın fanı çalışıyorsa kart sağlammıdır diyorsunuz.
birde şunu sorayım dostum,çalışmıyor dediğin ekran kartını takıp pc'yi açtığında (tarifi zor ama) bip bip sesi geliyormu pc^den,4 kısa bip gibi mesela..biip biip biip biip.(bunu tarif etmenin bir yolu olmalı)
Anakart desteklemiyor olabilir Driverleri yükle ve dene Bunları yaptığında sorun olacağını sanmıyorum...Aksi takdirde kart bozuk olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme