Şimdi Ara

ekran kartı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben SAPPHIRE ATI X1300PRO(128Bit) 256MB AVIVO 16X ekran kartı alacağım. ekran kartını alırken dikkat etmem gereken bir şey varmı yani bu ekran kartı benim sistemimle uyumsuzluk yaratırmı
    birde ram alacağım benim 256 ddr-sdram im var KINGSTON 512MB 400MHZ DDR RAM alsam çalışırmı ben bu konulardan anlamıyorum anlayan arkadaşların cevaplarını bekliyorum

• Bilgisayarın pci-ex tabanlıysa uyar, agp tabanlıysa o kart bilgisayarına uymaz. Anakartının ve sisteminin özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
    Bunun yanında x1300 önermiyorum, sistem tabanı ve bütçeni belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz
  • güzel bir konu sanırım pc donanım bilgin yok :(

sistemin ne yaz ona göre cvp verelim

ama lafından anladığım kadarı ile onlar senin sistemde çalışmaz gibime geliyor
  • p4 1.7 ghz-256 ddr.sdram-geforce mx/mx 400-graphic interface:agp ver 2.0-40 gb hd
    bana 180 ytl ye kadar hangi ekran kartını önerirsiniz tabi birde ram alcam. 512 almayı düşünüyorum ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodigy9 -- 20 Mart 2006; 21:00:00 >
  • Öncelikle sistemin agp tabanlı, bu nedenle açıklamalarında pci-ex veya pci-e yazan ekran kartları sistemdeki soketine uymaz, bu neden uyumsuzdur, pci-ex bir ekran kartı alamazsın bu nedenle.
    Alman gereken ekran kartı agp tabanlı olmalıdır fakat bundan önce ;
    İşlemcin gerçekten yetersiz sayılabilecek düzeyde, sen ekran kartı alsan da işlemciden kaybedeceksin. Ram arttırsan da dediğim gibi işlemci gerçekten iyi değil bu zamanda. Sana önerim biraz daha para biriktirerek ikinci el bile olsa yeni bir işlemci almandır. Olmadı elindeki parçaları sat, yeni sistem kur. Dediğim gibi ne alırsan al o işlemciyle yavaşlatır seni :(. Yine karar senin kararın ram 512 alırsan rahatlatabilir, ddr 400 al bununla beraber, ddr2 ye bulaşma. Sistemin büyük ihtimalle ddr 333'dür fakat ddr 400 ler, anakartın max 333 destekliyorsa ddr 333 çalışma özelliklerine sahiptirle bu nedenle sorun yaşamazsın. Ram markası olarak kingston veya twinmos önerebilirim.
    Dediğim gibi sistemi gerçekten baştan aşağı yenilemen gerekebilir, nedir durum bir cevap atarsan cevaplayalım yine...

• quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Öncelikle sistemin agp tabanlı, bu nedenle açıklamalarında pci-ex veya pci-e yazan ekran kartları sistemdeki soketine uymaz, bu neden uyumsuzdur, pci-ex bir ekran kartı alamazsın bu nedenle.
    Alman gereken ekran kartı agp tabanlı olmalıdır fakat bundan önce ;
    İşlemcin gerçekten yetersiz sayılabilecek düzeyde, sen ekran kartı alsan da işlemciden kaybedeceksin. Ram arttırsan da dediğim gibi işlemci gerçekten iyi değil bu zamanda. Sana önerim biraz daha para biriktirerek ikinci el bile olsa yeni bir işlemci almandır. Olmadı elindeki parçaları sat, yeni sistem kur. Dediğim gibi ne alırsan al o işlemciyle yavaşlatır seni :(. Yine karar senin kararın ram 512 alırsan rahatlatabilir, ddr 400 al bununla beraber, ddr2 ye bulaşma. Sistemin büyük ihtimalle ddr 333'dür fakat ddr 400 ler, anakartın max 333 destekliyorsa ddr 333 çalışma özelliklerine sahiptirle bu nedenle sorun yaşamazsın. Ram markası olarak kingston veya twinmos önerebilirim.
    Dediğim gibi sistemi gerçekten baştan aşağı yenilemen gerekebilir, nedir durum bir cevap atarsan cevaplayalım yine...

Yuzbasim, bayaa deneyimli gorunuyorsun, yeni bir Dell 2005fpw 20.1" monitor aldim, buna uyumlu dvi cikisida olan en hesapli grafik kart Radeon x300se, bu kartla kullanabilecegim bir motherboard tavsiye edebilirmisin, islemcim Athlon xp2000 (ram 512 ddr).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.