Şimdi Ara

Ekran kartı yardım ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://tr.msi.com/product/mb/760GM-P33.html amd işlemci ile linktedki anakartı kullanıyorum emektar ekran kartım rahmetli oldu bu sabah itibari ile ve yenisini almam gerekiyor sorum ne tür bi ekran kartı almam gerekli pcı olanmı ddr3 olanmı bu konuda yardım edebilirseniz sevinirm teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radinger67 -- 1 Haziran 2013; 13:26:29 >

• islemci de mi yandi?yerine ne alacaksin islemci?guc kaynagin nedir?ekran karti icin butcen nedir?
  • işlemcim sağlam yazım hatası yapmışım başta kusura bakmayın sadece ekran kartı alacağım şuanda anakartın çıkışından takılı monitorüm 100-200 tl arası 200ü az geçebilir :)) 1-2gb
    civarı bi ekran kartı işimi görür sadece online oyun oynuyorum çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radinger67 -- 1 Haziran 2013; 13:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radinger67

işlemcim sağlam yazım hatası yapmışım başta kusura bakmayın sadece ekran kartı alacağım şuanda anakartın çıkışından takılı monitorüm 100-200 tl arası 200ü az geçebilir :)) 1-2gb
    civarı bi ekran kartı işimi görür sadece online oyun oynuyorum çünkü

o butceye bu kart uygun olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11202-13-20g-hd7750-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63626

guc kaynagini yazmamissin.bu kart iyi guc kaynagi istemez guc girisi de yoktur.guc kaynagin iyiyse 6pin guc kablosu varsa 7770 de dusunebilirsin 234 lira.

• teşekkürler güç kaynağım 350 wat yazıyor üstünde standart kasa ile gelen bi güç kaynağı
  • quote:

teşekkürler güç kaynağım 350 wat yazıyor üstünde standart kasa ile gelen bi güç kaynağı

o zaman kesinlikle 7750 al yoksa guc kaynagini degistirmek zorunda kalirsin 7770 gtx650 gibi kartlar icin.
  • çok teşekkür ederim yardımınız için iyi günler size
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Tavsiye AcilL lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SAPPHIRE 7770 DAHA IYI PERF VERIR 7750 E GORE AMA 7750 DE DUSUNULEBILIR TABI AMA FARK ARADA SOYLIYEYIM BIR DUSUNDE
  • düşündümde power almamda gerekecek bütçede sınırlı biraz peki son bir soruhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd6570-2gd3-l-hd6570-gddr53-2gb-128bit-amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=65476

bumu saphiremi desem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

teşekkürler güç kaynağım 350 wat yazıyor üstünde standart kasa ile gelen bi güç kaynağı

o zaman kesinlikle 7750 al yoksa guc kaynagini degistirmek zorunda kalirsin 7770 gtx650 gibi kartlar icin.

Gerçek ise kaldırır Hd7770'i.

12a kanalından kaç w veriyor güç kaynağı+İşlemci nedir?

Bu arada o ekran kartını almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korkusuz Korkak -- 1 Haziran 2013; 22:32:08 >
  • 12a kanalına nasıl bakıcam çok üst düzey bir kullanıcı değilim :) güç kaynağım 350 w yazıyor standart bir kasa ile gelen güç kaynağı amd phenom ii x4 b55 işlemcim budur

birde bu kartı gördümhttp://www.asus.com.tr/Graphics_Cards/AMD_Series/HD66702GD3/#specifications

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radinger67 -- 1 Haziran 2013; 23:21:22 >
  • sanırım 1 tanede yeni psu lazım gibi duruyor :)) onun içinde tavsiye alabilirim
  • quote:

sanırım 1 tanede yeni psu lazım gibi duruyor :)) onun içinde tavsiye alabilirim

Corsair VS450.

+

Ekran kartı olarak Hd7770 alınız.
  • teşekkürler
  • son olarak fazla oldum biraz ama ekran kartının ddr5 olması ddr3 anakartta sorun çıkarırmı çalışırmı
  • Hayir pcıe olması yeterli ddr5 olanını al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürlerrr herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.