Şimdi Ara

Ekran Kartı Yardımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100-150 tl arası 0 veya 2. el fark etmez ekran kartı lazım yardımlarınızı bekliyorum. oyun olarak league of legens (lol) - knight gibi oyunlar oynarım bu tür oyunlarıda rahatlıkla oynayabileceğim bir ekran kartı arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

• Hocam online oyunlar için yeterli bir ekran kartı bütcenizden biraz fazla ama kaliteli bir ürün.

Asus GT730 DDR3 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı

Anakartınız ile uyumlu ise bunu alabilirsiniz internetten yada mağazadan alıcaksanız fiyat araştırması yaparak daha uyguna da bulabilirsiniz. Eğer bilgisayarınızın ram,işlemci v.s yüksek ise çoğu oyunu oynarsınız :)
  • 7 lira sorun olmaz dersen ben bu karti lol icin daha once baya onerdim bir arkadas sabit 60 oynuyorum dedi ama sanirim fullhd degildi monitoru 1366 ya da 1280 olabilir.hicbir sey yazmamissin cozunurluk islemci anakart guc kaynagi vs o yuzden ben bu olabilir diyorum sonra hani boyle boyleydi diye gelme.

http://www.vatanbilgisayar.com/r7-240--gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html
  • Ya pc acilmiyor format atmam gerekiyor o yüzden islemci ile ilgili pek fazla bilgi veremiyorum. 4-5 senelik casper marka bir pc. O zamanlarda 1.600 tl ye almıştım. 3 gb ram var. Bilgiler için teşekkür ediyorum arkadaslar. En kısa sürede pc mi bir bilgisayarciya goturucem. Ondan özelliklerinı ve onerecegi ekran kartını sizinle ppaylaşarak sizinde bilgilerinize başvurmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakan531 -- 25 Ekim 2014; 12:15:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.