Şimdi Ara

Ekran kartı yavaşlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün yeni ekran kartı aldım Sapphire Radeon hd 4350 1GB
    kartı takıp bilgisayarı çalıştırdığımda yüksek derecede yavaşlama vardı driver yükledim düzelmedi
    şu an yine eski ekran kartı takılı ve yine gayet hızlı bu yavaşlamanın sebebi ne olabilir acaba
    ben ana kartla uyumlu olmadığından şüpheleniyorum

sistem:
    anakart: Gigabyte GA-VM900 M v1
    RAM: 2 GB Kingston + Kreton 512 MB
    işlemci: İntel Pentium 4, 3.00 GHz
    eski ekran kartı: ATI Radeon X1050 (RV370)

• Merhaba;

Mevcut ekran kartının normalde Gerçek 300W ve üzeri bir PSU ile kullanılımı önerilmektedir.Eğer ki Power ın bu değerin altında ve gerçek 300W değilse sorun ondan kaynaklanabilir.Birde ben göremedim ama psu dan güç yetersiz gelebilir.15 A lik gereksinim var kartta.Bunlara dikkat edilip yazılımsal durumlarda incelendikten sonra ekran kartından performans alabilirsin.Anakart uyumsuzlugu olacağını pek sanmıyorum.

Saygılarımla.
  • Yavaşlama dediğiniz bir sayfayı aşağı çektiğinizde kesik kesik geliyorsa driver'ı kurmamışsınızdır. İşletim sisteminize uygun 4xxx driverı kurunca sorununuz hallolur.
  • oynadığın oyunlara bağlı olarak da yavaşlama olabilir.mesela elindeki kart ile crysis warhead oynama çalışıyorsan o kart ile normaldir.arkadaşın dediği gibi pencereleri sürüklersen takılıyorsa driveri kurmamış olabilirsin.
  • psu ya baktım 400 watt ayrıca farklı prizlerden güç vermeyi denedim ama sonuç aynı
    benim yavaşlamadan kastettiğim bilgisayarın açılması, işlem yapma hızı vs dir (cpu kullanımı %90'dan aşağı inmiyor) yani yenile ye tıkladıgımda bile 1-1.5 saniyede yapıyor bu işlemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat359 -- 26 Mayıs 2010; 19:49:06 >
  • Muhtemelen bilgisayarda ki bir ya da birden fazla yazılım cpu kullanımını arttırıyor.Görev yöneticisinden hangi programın % lik olarak en yüksek kullanım sağladığını tespit edip iptal edin.Bu bazen virüs bazen de yazlımda sorun olduğunda problem çıkartır.Gerekirse kaldırıp deneyebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    EKRAN KARTI
    23 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.