Şimdi Ara

Ekran Kartım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ekran kartım ati raedon hd 4650 2 gb paylaşımlı biligisayarım 4 gb ram ancak işletim sistemi 32 bit o nendele 3 gb ram görünüyor.paylaşımlı ekran kartı ramdan çalıyor.düşündüm ki eğer 64 bit işletim sistemine geçersem daha iyi performans alaırım.Ayrıca işletim sistemleri ile ilgili tam biligim yok64 bite geçilirmi nasıl geçilir.ayrıca 2010 da windows 7 çıkınca bana bedavaya gelcek casperdan pc aldım öyle bi kampaynyası varonun 64 biti felan gelirmi biri beni aydınlatabilirmi?Teşekkürler

• kampanyayı bilmiyorum ama windows xp 64 bit , vista 64bit ve windows 7 64 bit versiyonları mevcut,
    64 bit e geçmen için bu versiyonlardan birini yüklemen lazım yani baştan windows kurulacak.
  • windows yeni baştan kurulcak derken format mı?Cahilliğimi affet özür dilerim
  • evet format atıp temiz bir windows kurman lazım ama 64 bit windows CDsi lazım
  • işte bana casper sayesinde 2010 da gelecek ama 32 bit mi 64 bit mi olur bilmiyorum.sence 64 bit ile pc bilgisayarımınmı performansı aratarmı?özelliklerini yazayım intel core 2 quad q8400 4 gb ram ama 32 bit (3 gb görüyor)2 gb ati raedon hd4650 ekran 4 çekridek
  • performansını artırmaz ,3gb yeter şimdilik
  • bilgi için çok teşşekkürler.saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 64 Bitte çok daha iyi performans alırsın kurunca farkedersin zaten örneğin; xp 32 de şu donan pencereye tekrar çıkmak için tıkladığınızda yanıt vermiyor olayı her xp kullanıcısının korkulu rüyası gibi birşey oldu her ne kadar xtreme pcler olsada xp'den kaynaklanan sorunlar var(32 bit)--->vista 32 bit sakın kurma

Bu ve buna benzer durumları 64 bitte yaşamanız zor altyapı olarak çok hızlı (32liklerin malzemesinden çalmışlar) ve eski takılma olayları olmuyor(olsada kısa süre içinde düzeliyor)

Tavsiyem W7 gelene kadar vista64

• hmm peki bilgisayarın özelliklerini yazmıştım.sence uygunmudur 54 bit e gecmek için.
  • Fazlası var eksiği yok
  • vay güzel cevap :DBilgilendirmelerin için saol bi yerden vista64 bit bulmam lazım .Ama nerden
  • Bak orası işlemin asıl can alıcı kısmı bende arkadaştan buldum hemen çektim bi kopya şimdi yatıyor çekmecede sende araştır bulursun çok zor bişey değil sorası format ve gerekli 64bit driverları
  • peki ürün anahtarı olayın ı ne yapıcam :D
  • Sen bul sonra bana pm at

Edit: Vista 64 yanında aktivasyon dosyası olması lazım ancak internetten de indirilebiliyor hatırladığım kadarıyla yani orası kolay ayıca sp1'i kurmayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 2 Ağustos 2009; 11:34:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.