Bildirim
Ekran Kartım Aşırı Isınıyor
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekran kartının modeli ne? pc yi saç kurutma makinesiyle süpürürseniz sorununuz azalır tozlanmış olabilir fanlar -
tozları temizledim iyice yinede düzelmedi :S
markası:NVIDIA GeForce 7300 LE -
pc dinlendirdim biraz yinede ısınıyor giderek
şuan böyle :S:S -
Rivatuner programını kurup fan hızını arttırabilirsiniz.. hatta fan hızını haydedip her açılışta aynı hızda çalışmasını sağlayabilirsiniz..
sıcaklık değeri bence çok yüksek değil .. rivatuner olmadan benim hd 3870 de boşta 80 dereceyi görüyor zaten.. -
ama aşırı ısınınca pc kapanıyor
ben 3-4gün açık bırakıyodum normalde hiç kapanmadan şimdi 1-2saatte ısınıp kapanıyor
birde o programı nasıl kullanabilirim
kurdum ama kullanamadım :S -
fanda bir problem yoksa soğutucunun işlemciye tam olarak temas edip etmediğine bak.ondada sorun yoksa termal macunu yenile hocam... -
quote:
Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB
birde o programı nasıl kullanabilirim
kurdum ama kullanamadım :S
Costumize > Low-level system settings > Fan sekmesine gelin
Enable low-level fan control kutucuğunu işaretleyin ve fan hızını %50e kadar yükseltin.. ardından Apply fan settings at Windows startup kutucugunu işaretleyip Save e tıklayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awallabilla -- 25 Ocak 2009; 21:47:55 > -
customize > Low-level system settings buraya kadar tamam ama fan sekmesi falan yok :S -
yha pc sabaha kadar dinlendi açınca ısısına baktım yinede 50 derece gösteriyor
acaba program ısıyı yanlış falan mı gösteriyor :S:S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X