Şimdi Ara

EKRAN KARTIM BOZULDU YENI KART LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar saphıre r9 289 dualx ekran kartım garantıye gıttı malesef arızası yapılmadı büyük ıhtımal para iadesı olacak

Bu sısteme:

İ5 4670K islmeci Gigabayte z97p-d3 anakart Gskill 8gb (2*4) 1866mhz ram Zalman z3 kasa Corsair vs650 psu Seagate 1tb hdd

Hangı ekran kartı ıyı olur bazı arkadaşlar gtx960 onerdıler ama 2gb ve 128bıt olması tereddutte bırakıyor benı sımdıdıden tesekurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam . gtx 960 seni tatmin eder 128bit olması inanki sorun değil. Sana bir de tavsiyem var. Ekran kartını 2.el alma sıfırını almaya çalış iyi günler.
  • Bit olayi hic kafaya takilcak bir olay degil.Ama yinede 256 bit seni tatmin ediyorsa r9 380 gibi kartlari tercih edebilirsin kardesim.Ama gtx 960 taş gibi bir kart.Saygılar

• r9 380 de alabilirsin yine sapphire olan modeli.
  • Ben de bu aralar ekran kartı bakıyorum. r9 380 ve r9 380x modeli arasında kaldım.
    Şöyle bir test var;
    http://www.anandtech.com/bench/product/1591?vs=1596
    Tabi bu test te hangi işlemci, kartların kaç gb lık sürümü kullanıldı ve hangi sürücü versiyonları kullanıldı onu da bilmek lazım. Hemen hemen aynı gidiyorlar. Ama tavsiyem en azından 4gb lık modelin almanız olur.

http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_r9_380_strix_review,10.html
    guru3d nin testlerini beğenerim ama sadece asus modeli için olan incelemeyi bulabildim. Diğer modeller ile çok bir fark olucağını sanmam.

• benim hp 9050 tr adında bir kasam var ve yeni bir ekran kartı alıcam düşündüğüm ekran kartları gtx 960 gtx 950 ve gtx 750 TI benim ise tedirgin olduğum konu şu:Bu kasaya bu ekran kartları sığar mı 750 TI büyük bir ihtimalle sığar bu kasaya diye düşünüyorum kasanın içini gösteren bir resim daha atıcam 960 ve 950 zaten hemen hemen aynı büyüklükte ekran kartları.Ben şuan gtx 960 ı almayı düşünüyorum tabi eğer sığarsa bu kasaya diğer bir sorum şu ben msı marka bir ekran kartı almak istiyorum ancak msı marka ekran kartlarıda oldukça büyük kartlar asus en küçük yer kaplayan modelini yapıyor sanırım bu ekran kartlarının ancak msı veya asus aldığımda arlarında bir performans farkı var mı gerçekten asus'un ekran kartları msı dan daha mı kücüok yer kaplıyor eğer asus ve msı arasında bir performans farkı yoksa ve msı'ın üretmiş olduğu ekran kartlarından daha küçük ve daha az yer kaplıyor ise ben asus alıcam diyebilirim ama tabiki performans ve yer kaplamasına bağlı.Sanırım kasanın içini gösteren bir resim daha koyduğumda bu konu hakkında daha gerçekçi konuşabiliriz diye düşünüyorum.
    Bu mesaja eklenen görseller:

EKRAN KARTIM BOZULDU YENI KART LAZIM EKRAN KARTIM BOZULDU YENI KART LAZIM

• quote:

Orijinalden alıntı: recepsahin30

Merhaba arkadaşlar saphıre r9 289 dualx ekran kartım garantıye gıttı malesef arızası yapılmadı büyük ıhtımal para iadesı olacak

Bu sısteme:

İ5 4670K islmeci Gigabayte z97p-d3 anakart Gskill 8gb (2*4) 1866mhz ram Zalman z3 kasa Corsair vs650 psu Seagate 1tb hdd

Hangı ekran kartı ıyı olur bazı arkadaşlar gtx960 onerdıler ama 2gb ve 128bıt olması tereddutte bırakıyor benı sımdıdıden tesekurler

Gtx 960'ın 4 gb modelini al çok iyidir seni üzmez.

• Emre Yüceer E kullanıcısına yanıt
    Hazir sistem oldugu icin sorun cikartabilir islemcinizi psunuzu yazin yardimci olayim

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Anakart pek sorun çıkartıcak birşey değil zaten öyle değil mi işlemcim ise intel 2 duo bu işlemcide bir sorun çıkacağını ben pek sanmıyorum birde şu ekran kartının bu kasaya ve anakarta uyumlu olduğunu düşünüyorum.http://www.amazon.com/gp/product/B013LDXPFO?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER ama yinede sorun çıkaracak birşey olabilir tabiki bu konuda yardımcı olabilirsiz. Yani örneğin bu sistemle gta da 45 50 fps arası değişiyor bazende üstüne çıkabiliyor grafik ayarlarında bazı oyunların ufak dokunuşlar yaparak güzel bir fps ve grafik performansı alabiliceğimi düşünüyorum size sorum attığım linkteki ekran kartı bu kasaya sığar mı eğer sığıyor ise, gerçekten çok sevinicem ve en yakın zamanda sipariş edicem

http://www.amazon.com/gp/product/B013LDXPFO?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER linkini şöyle veriyim ben size orası biraz karışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Yüceer

Anakart pek sorun çıkartıcak birşey değil zaten öyle değil mi işlemcim ise intel 2 duo bu işlemcide bir sorun çıkacağını ben pek sanmıyorum birde şu ekran kartının bu kasaya ve anakarta uyumlu olduğunu düşünüyorum.http://www.amazon.com/gp/product/B013LDXPFO?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=ATVPDKIKX0DER ama yinede sorun çıkaracak birşey olabilir tabiki bu konuda yardımcı olabilirsiz. Yani örneğin bu sistemle gta da 45 50 fps arası değişiyor bazende üstüne çıkabiliyor grafik ayarlarında bazı oyunların ufak dokunuşlar yaparak güzel bir fps ve grafik performansı alabiliceğimi düşünüyorum size sorum attığım linkteki ekran kartı bu kasaya sığar mı eğer sığıyor ise, gerçekten çok sevinicem ve en yakın zamanda sipariş edicem

Sığacak gibi duruyor ben bi modelinizi araştirir bilgi veririm psuda önemli ama

tamamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.