Şimdi Ara

Ekran Kartım Çalışmıyorr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şimdi oyun oynarken bilgisayarın ekranı birden gitti
    daha sonra bende reset attım sonra açma dümesne basınca bilgisayar açılmadı
    Daha sonra babam bilgisayarı tamirciye götürmüştü bilgisayarcı büyük güç
    kaynağının deiştirmiş ekran kartınıda deiştirecekmiş ama baba deiştirmemiş
    şimdi ekran kartını takıp dümeye basınca bilgisayar açılmıyor ama ekran kartını
    çıkarınca çalışıyor. fırınlama felan yaptım hama hiçbiri işe yaramadı lütfenn yardım edinnn !!!!

• ekran kartini cikardiginda calisiyoraa ekran kartin buyuk ihtimalle ölmüs hic ugrasma butcen varsa yeni ekran karti al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı takılı iken açılmıyor ise ekran kartı kısa devre yapıyor olabilir yani kart üzerindeki mosfetler veya gpu kısa devre demektir arıza oyun oynarken oldu diyorsun büyük ihtimalla ısıya bağlı bir arıza oldu
    arızanın ne olduğunu bilmeden fırınlama olayı yanlış
    arıza bilinse bile fırınlama olayı başlı başına bir yanlış kart üzerindeki condansatörlerin ısıya bağlı olarak patlama riski var fırınlama olayı deli saçması
    bga makinesinde çok hassas ısı dengelerinde kartın lehimlerinin kurşunlu kurşunsuz olarak farklılık göstermesine bağlı olarak ısı değerleri değişin işlemler yapılırken kartı patates gibi fırına atmak teknik açıdan saçma ve tutarlı bir yanı yok

condansatörlerin yapı itibari içerisinde asit barındırır condansatör patlaması sonucu asite maruz kalabilirsiniz bu tip denemeler yapmanızı tavsiye etmem

bilgisayarınızı doğru düzgün bir teknik servise götürmenizi tavsiye ederim format atmayı öğrenip kendini (teknisyen zannedenlere değil)

• YAni ekran kartım düzelmezmi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.