Şimdi Ara

Ekran Kartım Çok iyi KnightOnline Kasıyor YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttğim gibi gayet güzel bi sistemim var , ama Knight Online (x-Game , YataganOnline) Çok kasıyor.

Ben 0 kasma istiyorum , bu sistemide 0 kasma olması ümidiyle dizmiştim ama neden böyle yaptığını çözemedim.

Bunun Sebebi Nedir ?

İşletim sistemi :

EKRAN KARTI : ASUS hd7950 DIRECTCU II TOP GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1

İŞLEMCİ : AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

ANAKART : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0

RAM : KINGSTON 8GB (2X4GB) HYPERX GEneSIS XMP DDR3 1600MHZ CL9 RAM

HardDisk : C : Corsair SSD 128GB (560 Okuma / 535 Yazma) (WD) / D : 2 TB 64 MB (SEAGATE)

PSU : XIGMATEK 80PLUS 800W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Windows 7 Ultimate 64 Bit (Driverlar Sorunsuz Yüklüdür)

Not : Crysis , Left4Dead2 vb. Oyunlarda 0 kasma arkadaşlar belirtmek istedim..

edit : Kalkıpta bana sorun Knight Online'da gibi yorumlar yapmayın , Sadece Çözüm & Öneri istiyorum.

Bi kaç kişi Ekran kartının eski driverını güncelle yeni driverı knight'ı desteklemiyor felan dedi sizce mantıklı mı ?

(Virüs taraması , antivirüs kapama vb. çözüm olmadı.)

• bu bilgisayar şu anda ultra ayalarda hiç bi oyunu kasmaz . serverda veya internet bağlantında bir sıkıntı olbilir mi ?
  • Aynı sorun bendede var umarım bir yolunu buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laplaceşeytanı -- 21 Temmuz 2013; 21:39:10 >
  • benim 1 gb ram gerisi de kötü 0 lag la çalıştırabiliyom
  • benim 5 senelik laptopum hic kasmiyoken i7 laptopumda rahatsiz edici bi kasma var. ama provate serverlardan bahsediyorum uskoda nasil bi bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyl

benim 5 senelik laptopum hic kasmiyoken i7 laptopumda rahatsiz edici bi kasma var. ama provate serverlardan bahsediyorum uskoda nasil bi bilgim yok.

Ekran kartın nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCathedraLx

quote:

benim 5 senelik laptopum hic kasmiyoken i7 laptopumda rahatsiz edici bi kasma var. ama provate serverlardan bahsediyorum uskoda nasil bi bilgim yok.

Ekran kartın nedir

gt550m. oyuna girince inteli kullaniyo onu ayarlayip nvidia ya cevirince daha da kasiyo. guncellemesi de tam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Ekran kartın nedir

gt550m. oyuna girince inteli kullaniyo onu ayarlayip nvidia ya cevirince daha da kasiyo. guncellemesi de tam

Nasıl ayarlayıp çeviriyosun dostum açıklarmısın biraz ?
  • benim pc nin 2 ekran kartı var. seninki de öyleyse nvidia denetim masasından ayarlıyosun her zaman yüksek performanslı kartı kullan diye.
  • oyunun ustune ters tıkla grafik işlemcilerden yüksek performanslı nvidia yı tercih et tamamdır işte
  • Bende de HD7970 ile akıcılık sorunları var

• Oyunlarin alt yapisi eski oldugu icin ekran karti driverinin surumunden kaynaklaniyor olabilir. En eski surumden ileriye dogru git ve hepsini tek tek dene sorun cozulucektir

• quote:

Orijinalden alıntı: exomaniac

Oyunlarin alt yapisi eski oldugu icin ekran karti driverinin surumunden kaynaklaniyor olabilir. En eski surumden ileriye dogru git ve hepsini tek tek dene sorun cozulucektir

Ozmanda en güncel driverını yüklemediğim için ekran kartı yokmuş gibi olmaz mı ama ?
  • quote:

quote:

Oyunlarin alt yapisi eski oldugu icin ekran karti driverinin surumunden kaynaklaniyor olabilir. En eski surumden ileriye dogru git ve hepsini tek tek dene sorun cozulucektir

Ozmanda en güncel driverını yüklemediğim için ekran kartı yokmuş gibi olmaz mı ama ?

Olmaz hocam merak etme :)

• quote:

quote:

quote:

Olmaz hocam merak etme :)

Teşekkürler ekran kartı driver ıhttp://www.asus.com/Graphics_Cards/HD7950DC2T3GD5/#support_Download_30 burdan mı indirecem başka yerden mi ?

Link atarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEDİYONOLUM -- 23 Temmuz 2013; 20:17:51 >

• aygıt yonetıcınden koduna bakıp devid.infodan drıverlarının surumlerını bulabılırsın
  • anti virüsünü oyuna girmeden kapat. Sorunun düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.