Bildirim
EKRAN KARTIM GÖZÜKMÜYOR
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı yanmış olabilir mi ? -
Yardım etçek yok mu aygıt yöneticisinde de gözükmüyor yandı galiba -
Ekran karti slota tam oturmamis olabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: my62231
Ekran karti slota tam oturmamis olabilir.
bilgisayarım laptop -
quote:
Orijinalden alıntı: WİLDHT
Lenovo z580 laptopum var bugün bilgisayarı açtığımda ekran kendi kendine kararıyordu sonra kendini resetledi tekrar açtığımda nvidia denetim masası gitmişti driver yüklemeye çalıştığımda sisteminizde herhangi bir nvidia ürünü bulunamadı diye hata veriyor ne yapmalayım ?
sistem geri yükleme ile önceki günlerden birine dönmeyi dene,ya da ekran kartı güncel sürücüyü yüklemeyi dene düzelmezse ekran kartı chip sorunu olabilir.inşallah chip sorunu olmaz... -
quote:
Orijinalden alıntı: ada44mavi
quote:
Orijinalden alıntı: WİLDHT
Lenovo z580 laptopum var bugün bilgisayarı açtığımda ekran kendi kendine kararıyordu sonra kendini resetledi tekrar açtığımda nvidia denetim masası gitmişti driver yüklemeye çalıştığımda sisteminizde herhangi bir nvidia ürünü bulunamadı diye hata veriyor ne yapmalayım ?
sistem geri yükleme ile önceki günlerden birine dönmeyi dene,ya da ekran kartı güncel sürücüyü yüklemeyi dene düzelmezse ekran kartı chip sorunu olabilir.inşallah chip sorunu olmaz...
güncel sürücü yülenmiyor nvidia ürünü bulunamadı diyor şuan sadece intel hd4000 gözüküyor geri yüklemeyi denedikten sonra haber veririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WİLDHT -- 17 Kasım 2013; 18:57:48 >
-
Geri yükleme de yaptım değişen birşey yok -
ekran kartin gitmid
teknik servise götür baksinlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ...DeAtH...
ekran kartin gitmid
teknik servise götür baksinlar
Zorluycak bişey de yapmamıştım ki en son Fifa 14 oynadım neyse -
hocam illa zorlamaniza gerek yok ki belki yanmamistir yuvasi oynamistir
quote:
Orijinalden alıntı: ...DeAtH...
hocam illa zorlamaniza gerek yok ki belki yanmamistir yuvasi oynamistir
Ama açılışta 1-2 kararma oldu sonra yeniden başlattı nvidia denetim masası silinmişti açılışta, laptopu yerinden kıpırdatmadan nasıl oynayabilir ki yuvası -
en iyisi teknik servise götùrun
Öyle yapıcam zaten -
Arkadaşlar bugün açtığımda güncelleme yapılandırılıyor falan çıktı yaklaşık 10-15 dakika bekledikten sonra açıldığında ekran kartı tekrar geri geldi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- anakart sarı ışık
- disk hataları onarılıyor tamamlanması bir saatten fazla sürebilir çözüm
- word dikey yazma
- laptopta fare imleci gözükmüyor
- değiştirilen word dosyasını geri getirme
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- silinen dosyaları geri getirme
- video boyutu küçültme
- ekran kartı resetleme
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X