Şimdi Ara

EKRAN KARTIM GÖZÜKMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lenovo z580 laptopum var bugün bilgisayarı açtığımda ekran kendi kendine kararıyordu sonra kendini resetledi tekrar açtığımda nvidia denetim masası gitmişti driver yüklemeye çalıştığımda sisteminizde herhangi bir nvidia ürünü bulunamadı diye hata veriyor ne yapmalayım ?

• Ekran kartı yanmış olabilir mi ?
  • Yardım etçek yok mu aygıt yöneticisinde de gözükmüyor yandı galiba
  • Ekran karti slota tam oturmamis olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: my62231

Ekran karti slota tam oturmamis olabilir.

bilgisayarım laptop
  • quote:

Orijinalden alıntı: WİLDHT

Lenovo z580 laptopum var bugün bilgisayarı açtığımda ekran kendi kendine kararıyordu sonra kendini resetledi tekrar açtığımda nvidia denetim masası gitmişti driver yüklemeye çalıştığımda sisteminizde herhangi bir nvidia ürünü bulunamadı diye hata veriyor ne yapmalayım ?

sistem geri yükleme ile önceki günlerden birine dönmeyi dene,ya da ekran kartı güncel sürücüyü yüklemeyi dene düzelmezse ekran kartı chip sorunu olabilir.inşallah chip sorunu olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ada44mavi

quote:

Orijinalden alıntı: WİLDHT

Lenovo z580 laptopum var bugün bilgisayarı açtığımda ekran kendi kendine kararıyordu sonra kendini resetledi tekrar açtığımda nvidia denetim masası gitmişti driver yüklemeye çalıştığımda sisteminizde herhangi bir nvidia ürünü bulunamadı diye hata veriyor ne yapmalayım ?

sistem geri yükleme ile önceki günlerden birine dönmeyi dene,ya da ekran kartı güncel sürücüyü yüklemeyi dene düzelmezse ekran kartı chip sorunu olabilir.inşallah chip sorunu olmaz...

güncel sürücü yülenmiyor nvidia ürünü bulunamadı diyor şuan sadece intel hd4000 gözüküyor geri yüklemeyi denedikten sonra haber veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WİLDHT -- 17 Kasım 2013; 18:57:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartım çok ısınıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geri yükleme de yaptım değişen birşey yok
  • ekran kartin gitmid

teknik servise götür baksinlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ekran kartin gitmid

teknik servise götür baksinlar

Zorluycak bişey de yapmamıştım ki en son Fifa 14 oynadım neyse
  • hocam illa zorlamaniza gerek yok ki belki yanmamistir yuvasi oynamistir

• quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

hocam illa zorlamaniza gerek yok ki belki yanmamistir yuvasi oynamistir

Ama açılışta 1-2 kararma oldu sonra yeniden başlattı nvidia denetim masası silinmişti açılışta, laptopu yerinden kıpırdatmadan nasıl oynayabilir ki yuvası
  • en iyisi teknik servise götùrun

• Öyle yapıcam zaten
  • Arkadaşlar bugün açtığımda güncelleme yapılandırılıyor falan çıktı yaklaşık 10-15 dakika bekledikten sonra açıldığında ekran kartı tekrar geri geldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.