Şimdi Ara

Ekran Kartım Gözükmüyor yardım Ederseniz Sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle iyi geceler benim laptop yeni formattan geldi marka sony vaio aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırıcısında standart vga grafik bağ. Diyor AIDA64 kullandım ama anlıyamadım
     Ekran Kartım Gözükmüyor yardım Ederseniz Sevinirim Ekran Kartım Gözükmüyor yardım Ederseniz Sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayrıca oyunlarım ve HDMI açılmıyor yardımlarınızı esirgemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi koskoca donanım haberden yardım edecek yokmu ?
  • Laptop'ın modeline bağlı olarak bazı laptoplar ekran kartını hybrid olarak kullanıyor.
    Yoğun bir işlem yapmadığı zaman işlemci üzerindeki onboard ekran kartından görüntü veriyor, oyun yada performans gerektiren uygulamalarda ise diğer ekran kartını kullanıyor.
    Böylelikle pil tasarrufu yapabiliyor.
    Arkadaşım da benzer bir sorun yaşamıştı sadece ayarlardan asıl ekran kartını (Nvidia yada AMD) kullan diyerek sorunu çözmüştü.
    Sizinde sorununuz benzer bir şey olabilir. Ayarlar kısmında hep ATI yi aktif ederseniz sorun çözülür gibi geliyor.
  • ayarlar derken nerenin ayarları
  • Sağ alt köşede saatin olduğu yerde yada desktop ekranında sağ tuşla tıklayarak catalyst control center açarak oradan yapılabiliyor diye hatırlıyorum.
  • Sağ tıkta öyle birşey yok birde yüklü olmadığı için işte seçme şansım bile yok olayı çözemedim daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O zaman driver yüklü olmaya bilir.
    AMD'nin sitesinden en güncel driverları indirin ( ATI mobility Radeon HD 5470'e göre) sonra büyük ihtimalle sorun düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.