Şimdi Ara

Ekran kartım nasıl 2GB oldu ? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8600M GS 512MB ekran kartım var ve vista ile max 1GBa kadar çıkabiliyor alırken sistem özelliklerinde yazan buydu ancak en son sürücüyü indirip güncelleyince ekran kartı paylaşımla beraber toplam 2GB gözüküyor gercekten boyle bir performans mumkun mü :)

• velanımı istion işte daha ne
  • pardon BELANIMI diecektim velanımı dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaşalarKonağı

velanımı istion işte daha ne

Dostum kartın max 1 gb desede vista ile beraber 2 gb olması normal. Yeterki son driver+sistem iyi olsun..
  • biostan bellek boyutunu ayarlıyabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaBBaR.

biostan bellek boyutunu ayarlıyabilirsin

Yanlışın var. Bu olay ram yeme ile ilgili değil.. Sizin dediğiniz ram yiyen ekran kartları için geçerli. Şuanki olay ise performans ile birlikte gelen vistanın hediyesi
  • o ekran kartının fiyatı ne kadardır bende mi alsam acaba vista banada süpriz yaparmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: superdeve14

o ekran kartının fiyatı ne kadardır bende mi alsam acaba vista banada süpriz yaparmı

Dostum bu sadece o ekran kartı için geçerli değil. Bak bende Asus 6600td var 256 mb. Geçenlerde Vista Ultimate 32 bit yükledim 527 mb oldu. Ki p4 işlemci ile + 32 bit işletim sistemi...
    Şuan bi amd + 6000
    8600 gt 1 gb ( mesela )
    2gb ram
    Bunları koy sisteme , Vista kur 2 gb yide geçer

• olay son drıver + iyi bir pcde bitiyor

yeni ekran kartın hayırlı olsun
  • OLAY PAYLAŞIMLI OLMASINDA BİTİYOR. FAZLA SEVİNME.
    Eğer 2. Ekranı Aktif yaprsan Ramdan çalıp ekranlara bölüştürüyor. 1x2 oluyor kısaca.
    Vistada gördüklerin sadece işin hikaye kısmı. Aktivitesi yok.

Ekran kartının üstünde çakılı duran RAM chipleri belli. Vistada güncel driver atınca bunlar hücre bölünmesimi geçiriyorda. hayali ram uyduruyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ay0101 -- 15 Mart 2008; 21:57:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ay0101

OLAY PAYLAŞIMLI OLMASINDA BİTİYOR. FAZLA SEVİNME.
    Eğer 2. Ekranı Aktif yaprsan Ramdan çalıp ekranlara bölüştürüyor. 1x2 oluyor kısaca.

Ekran kartının üstünde çakılı duran RAM chipleri belli. Vistada güncel driver atınca bunlar hücre bölünmesimi geçiriyorda. hayali ram uyduruyorsunuz.

Bi bakımdan doğru. Sonuçta xp yüklü sistemde 512 çalışıcaktır. Bu sadece Vistanın bbir hediyesi.

• quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: ay0101

OLAY PAYLAŞIMLI OLMASINDA BİTİYOR. FAZLA SEVİNME.

Bi bakımdan doğru. Sonuçta xp yüklü sistemde 512 çalışıcaktır. Bu sadece Vistanın bbir hediyesi.

Dostum bu hediye kullanılabilir bir hediyemi yoksa laf olsun diyemi 2 gb yazıyor , bilmiyorumda açıklayabilirmisin

• zaten xp yukluyken arkadaşın dediği gibi 512 gösteriyodu benimde merak ettiğim bi performans artışı olurmu ne biliyim mesela doku ayarları ekran kartının ramiyle ilgiliydi sanırım bu sayede gözüm kapalı very high yapabilirmiyim o özelliği performansa katkısı oluyormudur yoksa sadece göstermelik mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertg_dmr

zaten xp yukluyken arkadaşın dediği gibi 512 gösteriyodu benimde merak ettiğim bi performans artışı olurmu ne biliyim mesela doku ayarları ekran kartının ramiyle ilgiliydi sanırım bu sayede gözüm kapalı very high yapabilirmiyim o özelliği performansa katkısı oluyormudur yoksa sadece göstermelik mi?

Öyle ahım şahım bir katkısı olmaz. Zaten bilindiği gibi bir ekran kartında önemli olan ram değil özelliğidir. Yani 8600 gt 3 gb de önemli olan 3 gb ram olması değil , 8600 gt olmasıdır ( mesela )
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

quote:

Orjinalden alıntı: superdeve14

o ekran kartının fiyatı ne kadardır bende mi alsam acaba vista banada süpriz yaparmı

Dostum bu sadece o ekran kartı için geçerli değil. Bak bende Asus 6600td var 256 mb. Geçenlerde Vista Ultimate 32 bit yükledim 527 mb oldu. Ki p4 işlemci ile + 32 bit işletim sistemi...
    Şuan bi amd + 6000
    8600 gt 1 gb ( mesela )
    2gb ram
    Bunları koy sisteme , Vista kur 2 gb yide geçer

benim pc de bunlar var

Amd Athlon X2 4000 işlemci
    3x1 GB kingstone ddr2 667 mhz ram
    ekran kartı dandik yazın alcam bitane ATI radeon X1550
    32 bit vista var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.