Şimdi Ara

Ekran kartım sürekli yüksek frekansta (3d modu) çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bundan bir kaç gün önce monitörü değiştirdim. Yeni monitörün çözünürlüğü 1920 1080. Eskisinin ise 1280 1024 idi. Eski monitörü kullanırken masaüstünden ekran kartım 2d modunda yani düşük frekansta çalışıyordu. Fan sesi de çıkmıyordu bu yüzden. Yeni monitörü masaüstünden kullanırken ekran kartım yüksek frekansta çalışıyor. Fan sesi çıkıyor az da olsa. Aslında benim önemsediğim fan sesi değil de boşuna elektrik harcaması fazladan.. Nasıl düzeltebilirim bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: omerbas52

Merhaba arkadaşlar. Bundan bir kaç gün önce monitörü değiştirdim. Yeni monitörün çözünürlüğü 1920 1080. Eskisinin ise 1280 1024 idi. Eski monitörü kullanırken masaüstünden ekran kartım 2d modunda yani düşük frekansta çalışıyordu. Fan sesi de çıkmıyordu bu yüzden. Yeni monitörü masaüstünden kullanırken ekran kartım yüksek frekansta çalışıyor. Fan sesi çıkıyor az da olsa. Aslında benim önemsediğim fan sesi değil de boşuna elektrik harcaması fazladan.. Nasıl düzeltebilirim bunu?

Ekran kartın nedir?
  • sapphire hd4830 512 olanı
    Az önce anakartın energy saver programını indirdim. Açık durumdayken ekran kartı 2d modunda yani düşük frekansta çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerbas52 -- 7 Kasım 2009; 11:34:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.