hayırlı sabahlar arkadaşlar size başımdan geçen birşeyi anlatmak isitoyrum ama sorunun ne oldugunu tam çözemedim anlayan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim
zotac gts 250 ekran kartına sahibim bunu kasama taktım arkada 4 pin girişi var ben bunun dönüştürücü kablosunu takmayı unttum direk powerden gelen kabloyu taktım ve önceden çalışan kart artık görüntü vermemeye başladı ne olmuştur yardım ederseniz sevinirim
uppp
cihazını kapalı iken ekran kartını çıkart ve tekrar tak kablonuda tak ve cihazı aç ve biosa gir ve kran kartını görebiliyorsan cihazın aktif demektir VE F10 a bas evet diyorsun ve ekranın açılmaya başlayacaktır..Açılmaz ise ekran kartın arızalanmıştır... Onboard kullanmaya devam edebilirsin yenisini alana kadar..
iyide ekrana hiç görüntügelmiyoki biosa giriyim ?
powere bastıgımda ekran kartı fanım i hızlı bi yavaş dönüyor sora normale geliyor ama görüntü yok
dahili ekran kartından giremiyormusun onboard ekran kartına kabloyu tak ve bak....
masa üstü bilgisayar kullanıyorsan vaktin varsa sabah başka bilgisayarda dene eğer ondada aynı sorun varsa ekran kartın yanmış demektir...
çok dnadik pcı ekran kartıom vardı onu tkatım acıldı önceden bu kartda açılıyodu yeni sistem topladım ama simdi açılmadı kesin o pinleri yanlıs taktım kartın yanıdna verilen ödnüstürücüyü takmayı unuttum direk powerden gelen 4 pinli bi baglantıyı taktım acılmıyosa yanmıştır heralde? :S
agp ekran kartımı yok pcı ekran kartımı
PCI bu anakarta agp takılırmı sizce
neyse ben yatıyım uyandığımda tekrar bakarım anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme