bu sitede ilan gördüm ekran kartımın fanı arızalı olduğu için alacağım uyuyormu sizce ?
üçgen şeklinde 3 deliği var uymaz gibi çünkü kare şeklinde dört delik olması lazım kartında.senin kartın için yapılmamış bu fan bu şekilde fanı olan msi kartlar için yapılmış bence alma.kartindaki sorun tamir edilebilecek bir şey olabilir bir elektronikçiye göster kablo kopma gibi durumlar varsa çünkü uygun soğutucu bulabileceğini sanmıyorum.
Cevabın için teşekkür ederim arızadan kastım fan yaparklarından 2 tanesi kırıldı yarın yazıcıoğluna gidicem oda olmazsa servispointe arar sorarım oda olmadı yapcak birşey yok artık :)
özel yapıştırıcılar var eğer kopan parçaları elindeyse eskisi gibi olmaz fazla ses yapabilir ama yapıştırabilirsin.götürüp göstermende fayda var ama üstüne düşmeyip olmaz abi derlerse sen o dediğim yapıştırıcıları araştır.msi'nin servisi mi servispoint dediğin?onların da elinde sıfır fan olmayabilir ama arar sorarsın.baktın olmuyor ikinci el 6850 alırsın 150-180 lira gibi elindekinden biraz iyi.sıfır kart almaktan iyidir çünkü sıfır en az 260x alman lazım 320 lira civarı.
Sorunumu çözdüm yazıcıoğlunda 25tl verip aldım önceki fandan çok daha iyi ses bakımından