Şimdi Ara

Ekran Kartımda sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyunu yeni topladığım kasa ile birlikte ekran kartıyla beraber verdiler.Xpandrally diye bir oyun.şimdi benim ekran kartı o kadar kötü mü ki çalıştırmıyor.oyunu başlatmak için tıklıyorum.yaklaşık 5 - 6 sn sonra açılıyor.menüye giriyorum ve single race yada championshipe giriyorum ama başlat diyorum.ekranda bir görüntü çıkıyor.kadın falan el çırpıyor ,arkada yel değirmeni falan var.ama grafikler çok yavaş.yani kadın elini yavaş çekimde sallıyor sanki.burada takılıp kalıyor sonrada ilerlemiyor.sizce neden oluyor.ekran kartımdan mı kaynaklanıyor diye merak ettim.bilen arkadaşlar bir zahmet yardım ederse svinirim.şimdiden teşekkür ederim...

ekran kartım gigabytex1600pro ve İntel e6400 işlemcim ve asus p965 anakart, 1gb ram Bu özelliklerde dahi çalışmassa ben ne anladım bu olaydan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selocannnn -- 4 Aralık 2006; 19:07:32 >

• arkadaşım büyük ihtimalle oyunda bir problem vardır neden başka bir oyun yükleyip denemiyorsun sistemin gayet iyi ama ekran kartı benim bildiğim x1600 pro ise sistemin gerçekten güzel dediğim gibi sende bir sorun yok 1 gb ram var başta oyunda olması lazım
  • kesinlikle oyunda bi sorun vardır, çünkü hem sistemin iyi hemde oyun sistemi fazla zorlayacak bir oyun değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.