Şimdi Ara

Ekran kartımdan gelen 'tizzz' sesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman ağır oyunlara girsem.Crysis , GTA 4 gibi siyah ekranlarında , ekran kartında bu sesi duyuyorum.Kasanın içine çok baktım.Hatta Bütün fanları kısa bir süre durdurup.Sadece ekran kartını dinledim.Ses ondan geliyordu.(PSU"yu yukarı takmadım,Kasanın tam arkasında yerde idi.

Palit GTx 460 Sonic Platinum
    Thermaltake 500w TR2 series.

Genellikle iki başlık gördüm nette ya ekran kartı yada psu yetersiz , Tabi ne kadar doğru orasını siz anlatıcaksınız bende dinliyicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyoberto -- 18 Aralık 2010; 10:48:19 >

• Bu tür sesler anakart üzerindeki bobinlerden geliyor olabilir.
  • powerdan geliyordur yüksek ihtimal bendede bazen geliyo 800watt power.
  • bu tür seslerin oyunlara girerken veya oynarken ekran kartının üzerindeki boboinlerden ve fazlardan gelebilecegini okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raın man

bu tür seslerin oyunlara girerken veya oynarken ekran kartının üzerindeki boboinlerden ve fazlardan gelebilecegini okumuştum.

yani , normal bir durum olarak mı karşılamam gerekir ?
  • Merhaba,

Gayet normal, kullandigim cogu kartt o sesi duydum... Ozellikle 3D Mark bolum girislerinde dikkat ederseniz net bir sekilde duyabilirsiniz...

Tesekkurler,

Hicks
  • Şu an' a kadar kullandığım ekran kartları içinde, O ses' i sadece 1600 Pro AGP' de duydum ve birkaç gün sonra kart hayata veda etti.

Ha bu demek değildir ki senin kart' ın da arızalanacak.

Ama demek istediğim o ses normal bir ses değil.
  • Bende kullandığım tüm ekran kartlarında o sesi duydum, herhangi bir sorun yok.

Elindeki PSU'da kalitesizdir, 500w değil, 12v çıkışlarıda düşüktür.

Sonic Platinum'a para vererekde parayı sokağa atmışsın.
  • ses normal kardeşim fps arttıkça o ses dahada çok artar ben kullandığım bütün kartlarda gördüm bunu dedğin gibi gta nın siyah ekran kısmında fps 5000 lere çıkıyor ses artıyor psu la anakartla fln alakası yok bu olayın korkacak bişey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bende kullandığım tüm ekran kartlarında o sesi duydum, herhangi bir sorun yok.

bu arada bende enermax revolutions 1250 watt psu war gene gelen ses aynı sesi ekran kartı üstündeki bir bileşen yapıyor ama korkulacak bi durum değil butun kartlarımdan aynı ses geldi hiç biri bozulmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bende kullandığım tüm ekran kartlarında o sesi duydum, herhangi bir sorun yok.

Bu kart"ı bir abim"in işlettiği yerden onun vasıtası ile satın aldım.Eylül"de idi.Piyasadaki fiyatının çok altında satın aldım.Hayatta oc yapmıyacağım için ideal geldi

demekki bir sorun yok, hmm...

Herkese çok Teşekkürler...o zaman kart beni götürdüğü yere kadar giderim sonrasında tekrar bir inceleme zamanı gelmiştir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.