Şimdi Ara

EKRAN KARTIMDAN GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle dün akşam her ay yaptığım gibi bilgisiyarımı söktüm (işlemcisini,ekran kartını,işlemci fanını) tozlarını aldım macunu kontrol ettim geri taktım.kasayı alalı 1 yıl oluyor içinde Msi Radeon R7 240 2GB DDR3 ekran kartı var bazen bilgisiyarı açtığımda görüntü gelmiyordu fakat bi süre sonra geliyordu dün akşam taktım çalıştırdım görüntü gelmiyor sonra onboardla çalıştırdım açıldı ekran sorun yok ama ekran kartından görüntü alamıyorum biosta ayar varmış herhalde ekran kartı için onu yapıcaktım bi baktım biosada giremiyorum biosa girip o ekran kartı ayarlarını yapsam belki durum düzelebilir Sorun şu EKRAN KARTIMDAN GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM ACİL!

• Öncelikle tozunu alıp çıkarıp takma yaptığın zaman ekran kartına bios tan bir ayar gerekmez. Ekran kartının güç kablosunuz taktığına emin ol. Ayrıca sen şu anda Boot Menüsün'desin. kasanın topladığın zamanki halinin resmini paylaşırsan eksik bir şey yaptığın veya yapmadığını daha iyi anlayalım..
  • R7 240'larda güç kablosu olmaz. Soketten beslemeyle yetiniyorlar. Anakarttaki pci-ex soketinin içine toz kaçırmış olabilir misin acaba ? Yada ekran kartının pinlerini çamurlamış ? Kolonyalı gözlük beziyle sil. Soketede yüksek basınçlı hava vur. Bios'u rahat bırak.
  • oKsyqeN kullanıcısına yanıt
    tozunuda aldım pinlerinede baktım sorun yok bugün başka pcde denicem ekran kartını benimkine başka ekran kartı falan takıcam bakalım ne sonuç vericek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.