Merhabalar iyi forumlar. Evimi taşıdıktan sonra yaşamaya başladığım bir sıkıntı bu. Rastgele aralıklarla monitör göz kırpıyor bazen hiç bazen hünd3 bikaç saatte bir 2-3 kere. ve bikaç ay bunu yaptıktan sonra monitör 1sn ye açık kalıp kendini açılmayacak şekilde kapatmaya başlıyor. Ancak enerji monitöre geliyor.Şuan 3. Monitörü bağladım prizleri kabloları kontrol ettim.herhangi bir gevşeklik yok. Ekran kartım rx480 4gb nitro işlemcim fx8300 16gb ram 650w psu.Soğutmam iyi düzeyde 34-50 aralığında maksimum yükte.3. Monitördede aynı sıkıntılar başladı ama sorun nerde tam olarak anlamadım. İşim elektrikçiylemi ekran kartıylamı nasıl tam olarak anlarım. İyi forumlar herkese
calypso19C
kullanıcısına yanıt
Sorun yalnızca bir monitörde mi oluyor
Teslanınyeğeni
kullanıcısına yanıt
2 monitör ayno hale geldi 3. Monitörde aynısını yapmaya başladı
calypso19C
kullanıcısına yanıt
Evdeki lambalarda veya diğer cihazlarda bu şekilde kırpma olmuyorsa monitörleri bağladığınız seyyar prizleri kontrol ederek çözüm aramaya başlayabilirsiniz ancak diğer cihazlarda da bir problem oluyorsa sorun şebeke geriliminin çökmesi veya frekans düşüklüğünden kaynaklı olabilir bu durumda bağlı olduğunuz elektrik dağıtım şirketine ulaşarak arıza kaydı oluşturabilirsiniz
Teslanınyeğeni
kullanıcısına yanıt
Ölçü aletiyle kontrol etmem faydalı olurmu acaba?
Teslanınyeğeni
kullanıcısına yanıt
Led lambaların bazıları çok çabuk patlıyor senede 1 değiştirdiklerim var.
calypso19C
kullanıcısına yanıt
Standart avometrelerle tam verimli bir sonuç alamayabilirsiniz, kablolar yük altındayken veya boştayken farklı değerler vereceği için sizi yanıltabilir
Söylediğim gibi sorun şebekedense bunu ancak dağıtım şirketi çözebilir ama bina tesisatındaysa tam sinüs bir ups alarak bilgisayar ve monitörleri onun üzerinden kullanarak cihazları koruyabilirsiniz
Teslanınyeğeni
kullanıcısına yanıt
Nasıl bir yöntem izleyebilirim kontrol için iyice can sıkmaya başladı bu durum
Teslanınyeğeni
kullanıcısına yanıt
Akım korumalı priz kullanıyordum şimdi eve gidip değiştirip birdaha denicem sonuç ne olacak bakalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme