Şimdi Ara

ekran kartımla ilgili bir sorun ltfn yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    simdi deistirip 512 ram ve 256mb ati radeon 9500 ekran kartı aldı ama ekran kartı ile ilgili bi sorun war
    oyun oynarken vpu decoder hata cıkartıp grafiz hozlandırıcı sıfırlandı diyip oyundan atıyo resim koydum
    ltfn yardım edin

ekran kartımla ilgili bir sorun ltfn yardım

• ozur dilerim resimi koyamadım ama tam olarak bilmiyorum koymayı denicem
  • [simage][/simage]http://img73.imageshack.us/img73/9374/hata5yu.png[simage][/simage]
  • http://img73.imageshack.us/img73/9374/hata5yu.png

koyamadım siz kink den bakarsanız sevinirim
    simdiden saolsun
  • driveri yeniden yükle derim.
  • sanırıım ati catalyst sürücünü kurmuşsundur. onu çalıştır ve recover i devre dışı bırak....sürücüyü kurmadıns ahemen kur tabii ki..
    daha sonra bilgisayarım/özellikler/gelişmiş/hata bildirimi nden hata bildirimini devre dışı bırak seçili olsun.önemli hata olduğunda bana bildir pasif kalsın...
    tüm bunlar sorunun çözümü olurmu onu öğrenirsin ama bence senin anakart agp 8x desteklemiyor ve sorunda ondan kaynaklı olabilir...
    anakartın ne?
  • Vpu Recover'ı devre dışı bırakmak sorunun çözümü değil, sorunu görmezden gelmektir. Sen sürücünü değiştir bence ve kasa sıcaklığını kontrol et. Kasanın havalandırması iyi değilse ekran kartın ısınıyor olabilir...
  • ekran kartı ile ne varsa uninstal et.sonra siteden kartına uygun en son sürümü indir ve sadece onu kur. ati catalyst i ilk başta kurma.bende ilk başta ati catalyst i kuruyodum.şimdi kullanmıyorum.gerek yok gibi.bende sorun çıkaryodu.

ayrıca resim koycaksan şu şekilde yapacaksın.
    [simage]buraya resmin linki[/simage]
  • vpu yu devre dısı bırakmayı denedim olmadı ama simdi bakıyorum bazı yerlerdede cizgiler cıkmayabasladı
    galiba uyum olayımda haklısın ana kart desteklelemiyo ama siteden indirip kurmayı denicem

bide bise fark ettim bazen 3d ile ilgili biser soluyo we ben ozelliklerden baktım karty surum 2s gosteriyo onunla ilgili bise oalbilirmi ?

saolsun anakart asus ama modelini tam bilmiyorum ama eski pen4 e uyumlu deil onu biliyorum

bu arada bi ana kart ne eder :)
  • selam arkadaşlar bi akrabanın bilgisayrında bi problem oluşmuş oyun açerken ekran gitmiş daha sonra bi daha ekran görüntüsü gelmemiş başka bir monitör taktık onada görüntü gelmedi içiniaçtık kartlara falan baktık bi yanma falan yok nasıl yapabiliriz ekrana hiçbirşey gelmiyor sadece ekran ışığı yanıyor siyah bi görüntü var yardımzı olursanız sevinirim
  •  ekran kartımla ilgili bir sorun ltfn yardım

Bence de ana karttan kaynaklanıyo. Bu arada işlemci özelliklerini söylememişsin ondan da haynaklanıyor olaiblir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 21 Mayıs 2006; 19:58:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.