Bildirim
Ekran Kartına Oc olmuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up -
Ne yazık ki kartın oc olmaması herhangi bir sorun teşkil etmez. Diğer bir değişle kart oc olmuyorsa, normal hızlarında kullanmak durumundasınız.
Buarada güç kaynağınızı ve ekran kartının markasının modelini yazarsanız biraz daha detaylandırabiliriz. -
güç kaynağım high powr 500w
sapphire hd4850 512 mb ddr3 -
Sanırım stok fanlı olan modelini kullanıyorsunuz ekran kartının. Eğer öyle ise oc olmaması normal. Çünkü çok ısınan bir karttır kendisi. Tabi yalnızca ısıya bağlayamayız durumu. Size takoz bir kart denk gelmiştir, oc olmayan. Ancak güç kaynağı ile ilgili bir durum yok en azından.
Oc işini de atitool ile deneyin, max gpu ve max mem hızlarını kendi bulsun. Belki işe yarayabilir. -
rivatunerla flana denedim oyuna girince vpu recover veriyor -
up -
bende his 4850 var, 675-1150 stabil kullanıyorum.685-1185'de oluyor ama bazı oyunlarda vpu recover alıyorum.
Sonuç olarak kart o.c. olmuyorsa yapacak bir şey yok...Kartı iyi soğutup uygun değeri vereceksiniz.İşlemciye o.c. yapıp pci-ex frekansını 100 e sabitlemeyi felan unutmayasınız.Yada sıcaklıklar ne durumda ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 20 Nisan 2009; 1:39:58 > -
sıckalıklar gzl fan hızı autodayken yükte 80-82 derece fan hızını yüzde 80 yapınca sıckalıklar baya iniyor -
Bende de Sapphire 4850 var. Takoz resmen. -
başak önerisi olan yok mu ark.lar -
usta bende de sapphire 4850 var ilk önce kendi referans soğutucusu vardı tek slot olan yük altında 90 derece oluyordu yumurtayı koy üstüne pişsin ama o haliyle 670 1090 yapmıştım sonra baktım kart gözümün önünde eriyecek resmen akasa vortex aldım şimdi 700 2300 49 derecede stabil kullanıyorum vmod veya bios mod dan daha fazla o.c. olacağına eminim ama ufak bir tırsma var yakarım kartı diye.bide ben ekran kartının biosunu update ettim faydası oldu sende bi dene istersen kardeş, kolay gelsin. -
ok kardeş de neyse garantisi daha var yeni soğutucu alırsam o güme gider bios mod ile uğraşmak itmeiyorum çünkü tehlikeli başıma iş açmak istemem :D -
ok hocam kart senin en iyisini sen bilirisin kolay gelsin -
tam olarak oc değerlerini düşük tutarak gitmeye çalış.. -
hd4850 de adam gibi oc yapamazsın hele bir de referans modelse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X