Şimdi Ara

Ekran Kartına Overclock Yapmak (Resimli Anlatım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
12
Favori
140.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mirymarbles

quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

Bende Rivatuner ekranı bu şekilde çıktı arkadaşlar. "Destekleyen sürücü yok" gibi bir hata veriyor????

Ekran Kartına Overclock Yapmak (Resimli Anlatım)

Rivatuner destekleyen sürücü yok hatası verir ise, required signed drivers gibi bi hata mesajı alıyosanız yani şunları yapın sırayla

1-) CMD.exe yi açın, komut satırına net user administrator /active:yes yazın.
    2-) log off olun ve administrator accountunuz ile log in olun (artık admin olarak giriş yapabilirsiniz yukarıdaki koddan sonra)
    3-) CMD.exe yi çalıştırın
    4-) bcdedit -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS komutunu yazın
    5-) şimdi Rivatuner'i kaldırın ve yeniden kurun.
    6-) yeniden başlatma istiyor ise (ki istememesi lazım) başlatın. Rivatuner artık çalışıyor olmalı.

Bu kısım hakkında bilgisi olan varsa biraz daha açabilir mi aynı hatayi bende alıyorumda.Yapamadım.

• @muarrem836
    msı afterburner ile o/c yap
  • peki bu programın nasıl kullanılacagina dair bi site veya dokuman biliyormusunuz acaba gigabyte gtx460 a o.c yapmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muarrem836

peki bu programın nasıl kullanılacagina dair bi site veya dokuman biliyormusunuz acaba gigabyte gtx460 a o.c yapmak istiyorum.

basit kullanımı istediğiniz hıza ayarlayıp applye basacaksın
  • tamam teşekkürler indiriyorum :)
  • şu an elimde msı gtx460 cyclone var. overxlock yapmalımıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: agahbabaxxx

şu an elimde msı gtx460 cyclone var. overxlock yapmalımıyım

yapmaman hata olur zaten derhal yap
  • peki garanti dışı kalırmı kart?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agahbabaxxx

peki garanti dışı kalırmı kart?

biosu falan değişme sorun olmaz yükle msı afterburneri ver 1,087 volt çek 880 mhz ye kullan
  • Konu için çok teşekkürler, bende benim garibana şöyle bir şey yaptım İnşallah sakata gelmem.

• Gts 250 O/C Yaptım ve Sonuçlar : )

Masa üstü sıçaklıgı 37-39 arası
    Yük altında 48-55 arası deyişiyo

• arkadaslar bısı merak edıyorum ...cpu anakart ve ramlere dokunmadan sadece ekran kartını oc yapabılrmıyımm ... genelde oc konusunda anakart dahıl stabıl calısacak sekılde hepsını oc yapmakdan bahsedıyorlar arkadasalr ....

....sadece ekran kartı oc yapılsa bunun bır sakıncası olurmu ...yada yıne performans artısı elde edebılmıyızz ....

..ekran kartım gıgabyte gtx 460 1 gb 256 bıt....
  • tabiki sadece ekrn kartına oc yapabilirsiniz mtlaka performans artışı elde edersiniz.

ben eskiden amp gğu clock tool ile volaj vs verebiliyordum artık renel driver hatası veriyor msi ile 775-1125 üzerine çıkamıyorum kayıt defterindeki ismini hatırlamadığım veriyi 0 dan 1'e çevirmeye kalkıyorum ama hata veriyor ve değişiklik yapmıyor riva turnerda o alt kısımların çoğu açılmıyor kaldık öyle fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum
  • ya ben bu programı kurdum fakat buraki ekran görüntülier gibi bir kısım yok başka hangi programları kullanbiliriz?
  •  Ekran Kartına Overclock Yapmak (Resimli Anlatım)

bende böyle çıkıyor alt kısım ?
  • hocam sizin kartınız overclock desteği vermiyor. sanırım notebookta bunu deniyorsunuz. Notebooklardaki ekran kartları genelde overclock olmuyor bazı nadir modellerde olabilir. o yüzden riva tunerda üzerinde ekran kartı resmi olan overclock butonu gözükmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otoyolsb54

hocam sizin kartınız overclock desteği vermiyor. sanırım notebookta bunu deniyorsunuz. Notebooklardaki ekran kartları genelde overclock olmuyor bazı nadir modellerde olabilir. o yüzden riva tunerda üzerinde ekran kartı resmi olan overclock butonu gözükmüyor.

PÖFF

peki cpu konusunda bilgin var mı oc yapmak için varsa görüşelim senle

• var fakat profesyonel değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Konu için çok teşekkürler, bende benim garibana şöyle bir şey yaptım İnşallah sakata gelmem.

Sonucunu söylede bende Galaxy 9500GT ye yapacam :)
  • Sevgili Doğukan kardeş, detaylı anlatımın için ciddende teşekkür ediyorum, senin kullandığın ekran kartının aynısını kullanıyorum, resimde anlattığın gibi değerleri aynına çektim fakat, GTA 4 oyununda max sıcaklık 68-70 lerde geziniyor, sonra kitleniyor bilgisayarım renkler birbirine giriyor, sonrada reset atmak zorunda kalıyorum, ekran kartım:Zotac Nvidia GTS 250 ECO 1gb.256bit GDDR5, sistemim İşyerimdeki PC başlığındaki imzamda bulunan sistem dir...
    MSI AfterBurner adlı proğramdan hem sıcaklık değerlerine bakarak hemde fan ayarını yaparak sıcaklığı düşürebiliyorum, fakat senin yaptığın değerlerde oyunlarda neden kitleme yaptığını tam anlayamadım, galiba ekran kartım ECO olduğundan mı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.