Şimdi Ara

ekran kartına terman macun sürülürmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8600 sonic+ kullanıyorumda 55 60 derece arası değişiyor sıcaklıgı bu fazla sanırım..fanı çıkartıp chip üzerine macun sürsem tekrar fanı taksam faydası olur sanırım, işlemcide oldugu gibi yani..nasıl sizcede olurmu

• hangi chipin üzerinde fan bulunuorsa macun sürmek zorundasın.sürmezsen zaten takılı olan fanın bi rolü olmaz
  • eğer arctic silver 5 süreceksen gönül rahatlığı ile sürebilirsin.En iyi macun olduğundan ne olur ne olmaz süreyim diyebilirsin yani.O zaman aklına ''belki bu stok macun daha iyidir'' diye gelmesin
  • evet arctic silver 5 vardı işlemciden kalan baktım ısınıyor onuda kullanayım dedim..stock macuna göre 3 5 derece fark ettirirse züper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 574Y3R -- 4 Aralık 2007; 1:02:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B_A_R_I_S

hangi chipin üzerinde fan bulunuorsa macun sürmek zorundasın.sürmezsen zaten takılı olan fanın bi rolü olmaz

Aslında Tabi Olur Ama Tam Performansını Gösteremez
    Ekran Kartı Boştamı 60 Derece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylpc -- 4 Aralık 2007; 19:29:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylpc

quote:

hangi chipin üzerinde fan bulunuorsa macun sürmek zorundasın.sürmezsen zaten takılı olan fanın bi rolü olmaz

Kardeş Macun Olmadan Fanın Faydası Olmazmı Güldürme Beni

sen bizi gulduruyorsun suan bilmem farkettin mi?

Termal Macun: Islemcinin urettigi isiyi uzerindeki sogutucuya atmasini saglar. Aradaki isi iletimini kolaylastirir... Macun suremezseniz islemci isiyi sogutucuya veremez. O yuzden iyisinden veya kotusunden termal macun kullanmak gerekir.

Eger elinde kaliteli macun varsa.
    Anakartinin chipsetleri, Islemci, Ekran Karti nin sogutucularini cikartip eski macunu silip yeni macunu surmeni tavsiye ederim. Illaki isida 1-2 derece dusus olucaktir.

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 4 Aralık 2007; 16:55:56 >

• ya bırak allah aşkına komikmisin ya!fanın faydası olsada aradaki ısı iletimi iyi olmadığından ısı çok yükselecektir özellikle load da... Güldürme beni ylpc
    quote:

quote:

Kardeş Macun Olmadan Fanın Faydası Olmazmı Güldürme Beni

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI TERMAL MACUNSUZ !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @ToffieBoi
    @@ykun
    Ben Öyle Demek İstemedim Yani Fansız Bilgisayarını Boot Ettirebilirmisin Şu An Fanımda Macun Sürülü Değil
    Evet Termal Macun Önemli Ama Macunum Bittiği İçin Mecburen Böyle Kullanıyorum Isı Boşta 40 Derecelerde Zaten Load Etmiyorum Sadece İnternette Geziniyorum Oyuna Girersem Sıcaklık 60 Dereceyi Geciyor
  • quote:

@ToffieBoi
    @@ykun
    Ben Öyle Demek İstemedim Yani Fansız Bilgisayarını Boot Ettirebilirmisin Şu An Fanımda Macun Sürülü Değil
    Evet Termal Macun Önemli Ama Macunum Bittiği İçin Mecburen Böyle Kullanıyorum Isı Boşta 40 Derecelerde Zaten Load Etmiyorum Sadece İnternette Geziniyorum Oyuna Girersem Sıcaklık 60 Dereceyi Geciyor

ben load da 40 dereceyi gecmiyorum. Demekki ise yaramiyomus
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToffieBoi

quote:

@ToffieBoi
    @@ykun

ben load da 40 dereceyi gecmiyorum. Demekki ise yaramiyomus

Abi Tabiki İşe Yarıyor Beni Yanlış Anladınız Ben İşe Yaramıyomu Dedim
    Arkadaş Termal Macun Olmadan Fan İşe Yaramaz Deyince Ben Tam Performans Alınmasada İşe Yarar Demek İstedim Yoksa Şimdi Macun Sürülü Çok Farkediyor İşe Yarıyor Tabi İşe Yaramaz Olurmu Beni Yanlış Anladınız Özür Dilerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.