Şimdi Ara

Ekran Kartında Ani Fps Düşüşleri Yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım zaten baya bi konum var sorularımla ilgili herneyse
    Ekran kartı bana göre canavar Asus Amd Redeon hd7770 yalnız euro truck simulator oynarken direksyon çevirirken fps düşüyo kaza felan yapıyorum sizce bunun sorunu nedir sıcaklık değerleri ve sistem bilgileri bunlar

• hocam islemcin yetersiz kaliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci çok yetersiz, ram in ddr2 çok yavaş ddr3 artık tüm sistemler üstelki tek kanal, yani ikinci bir aynı ramdan koysaydın hızı iki katına çıkar çift kanal çalışırdı, bence yeni sistem topla ucuzundan.

amd kaveri apu artı en hızlı ddr3 ramlarinden öenririm

Not: ayrıca hocam driver ların aşırı eski sanırım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DamnedLife -- 30 Ocak 2014; 2:06:38 >
  • DamnedLife D kullanıcısına yanıt
    ustam para harcamadan yokmu yapacağımız bişe
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamnedLife

işlemci çok yetersiz, ram in ddr2 çok yavaş ddr3 artık tüm sistemler üstelki tek kanal, yani ikinci bir aynı ramdan koysaydın hızı iki katına çıkar çift kanal çalışırdı, bence yeni sistem topla ucuzundan.

amd kaveri apu artı en hızlı ddr3 ramlarinden öenririm

Not: ayrıca hocam driver ların aşırı eski sanırım!

usta şimdi ben almadan önce forumdan biride söylemişti bunu ama yani ne bileyim çözülür diye umuyodum ama malesef olmadı driverleri güncelliyorum inşallah düzelir düzelmezse para vermeden yapamazmıyız bişey
  • Malesef işlemci darboğaz yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpu stok sogutucumu?. eğer işlemcinde çekirdek açma özelliği varsa ve ana kartınızda destekliyorsa +2 çekirdek ile darbogaz engellenbilir. tabiki birazda overclock yapılarak. tabiki kasa modeliniz dandik ise dediklerimi araştırmanıza gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • para vermeden yapabilecegin bir sey yok islemci yetmiyor.overclock isine girsen islemciye sogutucu alacaksin psu yetersizse psu alacaksin ve oc de yapsan pek para etmeyecek cift cekirdekli cok eski bir model.2.9 ghz sanirim sendeki islemci ve yapsan yapsan 3.2 ghz yaparsin o da para etmez.3.2 uzerine cikmiyor elindeki islemci ailesi yani 65nm brisbane modelleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

para vermeden yapabilecegin bir sey yok islemci yetmiyor.overclock isine girsen islemciye sogutucu alacaksin psu yetersizse psu alacaksin ve oc de yapsan pek para etmeyecek cift cekirdekli cok eski bir model.2.9 ghz sanirim sendeki islemci ve yapsan yapsan 3.2 ghz yaparsin o da para etmez.3.2 uzerine cikmiyor elindeki islemci ailesi yani 65nm brisbane modelleri.

yani o para çıkacak diyosun :) ne yapalım artık ama okuduğum için yazın çalışabilirim yaza kadar böyle idare etsem yani bi sorun olurmu bu arada fps sorunu gitti euro truck simulator'de artık düşmüyo bide ortalama sıcaklık değerleri kaç olmalı onuda yazarsanız çok iyi olur özellikle ekran kartının
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan2442

quote:

para vermeden yapabilecegin bir sey yok islemci yetmiyor.overclock isine girsen islemciye sogutucu alacaksin psu yetersizse psu alacaksin ve oc de yapsan pek para etmeyecek cift cekirdekli cok eski bir model.2.9 ghz sanirim sendeki islemci ve yapsan yapsan 3.2 ghz yaparsin o da para etmez.3.2 uzerine cikmiyor elindeki islemci ailesi yani 65nm brisbane modelleri.

yani o para çıkacak diyosun :) ne yapalım artık ama okuduğum için yazın çalışabilirim yaza kadar böyle idare etsem yani bi sorun olurmu bu arada fps sorunu gitti euro truck simulator'de artık düşmüyo bide ortalama sıcaklık değerleri kaç olmalı onuda yazarsanız çok iyi olur özellikle ekran kartının

ekran kartinin sicakligina takilma isinan bir kart degil az guc cekiyor.60-70 calissin elleme bisi olmaz.islemcinin ortalamasini bilmem ama o seri sicakliga gelmiyor pek o yuzden 60 dereceyi gecmese iyi olur.stok fan varsa sicaklik sorunun olmaz ama ses yapar stok fan o yuzden sevilmiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan2442

quote:

ekran kartinin sicakligina takilma isinan bir kart degil az guc cekiyor.60-70 calissin elleme bisi olmaz.islemcinin ortalamasini bilmem ama o seri sicakliga gelmiyor pek o yuzden 60 dereceyi gecmese iyi olur.stok fan varsa sicaklik sorunun olmaz ama ses yapar stok fan o yuzden sevilmiyor.

yok suan en fazla 47 yi gördü galiba oda ev baya sıcaktı sobalı bizim ev malum sen ayarlıyamıyon kaç derece olacağını baya sıcaktı o zaman 47 yi gördü ama normalde 30 larde seyrediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.