Şimdi Ara

Ekran kartında bir sorunmu var caba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AXLE 62004 AGP 512/64bt ekran kartı var oyunlarda 1-2 dk durduktan sonra pc kitleniyor yada reset atıyor. yardımcı olusanız şimdiden tşkelr

• hangi oyunlar..

ekran kartı veya işlemci aşırı ısınıyor olabilir..

ekran kartı fanlı ise çıkartıp bi temizlemenizi öneririm..
  • ekran kartını yeni aldım daha. oyun olarak knight online de sorun yaratıyor. ekran karıtını çıkarıyorm anakart çıkışana bağlıyorm monitörü hiç oyundan atma flen olmuyor.
  • speedfanı yükledim.knight onlineye girdim ısı değerleri gpu:47c temp1:40 temp2:30c hd0:37 temp1: 35 core:46 en fazla 2 dk ka duralbildim sonra pc kitlendi
  • sıcaklıklar normal..

anakartında onboard ekran kartımı var..

eski driverları tamamen silip yeni kartının en son driverını indirip dene bi..

birde power ın markası ne kaç w..
  • @tımestop 'un dediği gibi driver'lar çakışıyo olabilir, driver temizliği yapman gerek.
  • pc konusnda çok bilgili değilim. xp proff, pentium 4 , anakart ddr ekran kartı ise ddr ve ddr2 uyumlu. driver olarak ta link verebilrsen çok memnun olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    anakartımda sorun mu var
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

burda kartın modelini, işletim sistemini seçerek indirebilirsin..
  • oraya baktımda AXLE 62004 AGP 512/64bt markası bu orda serileri flen yazıyor onu çözemedim birde product :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLOVE

oraya baktımda AXLE 62004 AGP 512/64bt markası bu orda serileri flen yazıyor onu çözemedim birde product :(

6200 o sonundaki 4 ne

benim bildiğim 6200 diye yazılır..

http://www.nvidia.com/object/winxp_195.62_whql.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 17 Ocak 2010; 23:04:00 >
  • 6200 A AGP miş bktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.