Şimdi Ara

ekran kartında çizgiler oluşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5920G t9300 işlemcili laptop kullanıcısıyım ekranımda 2-3 dakikada bir çizgiler gidip geliyor standart vga da kullanırken böyle bişe olmuyor ekran kartında bi problem olduğunu düşünüyorum daha önceden başına gelmiş biri yada çözümünü bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi ?? bide call off yada benzeri aksiyon oyunlarda bi sorun olmuyor fakat yarış oyunlarında aşırı kasılmalar meydana geliyor sebebi bu sorundan olabilir mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: e.rhanca

arkadaşlar 5920G t9300 işlemcili laptop kullanıcısıyım ekranımda 2-3 dakikada bir çizgiler gidip geliyor standart vga da kullanırken böyle bişe olmuyor ekran kartında bi problem olduğunu düşünüyorum daha önceden başına gelmiş biri yada çözümünü bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi ?? bide call off yada benzeri aksiyon oyunlarda bi sorun olmuyor fakat yarış oyunlarında aşırı kasılmalar meydana geliyor sebebi bu sorundan olabilir mi ??

Ekran Kartında %99 Sorun Mevcuttur.

En Kısa Sürede Ekran Kartınızı Degiştirmeyi Tavsiye Ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theheroes_tr

quote:

Orijinalden alıntı: e.rhanca

arkadaşlar 5920G t9300 işlemcili laptop kullanıcısıyım ekranımda 2-3 dakikada bir çizgiler gidip geliyor standart vga da kullanırken böyle bişe olmuyor ekran kartında bi problem olduğunu düşünüyorum daha önceden başına gelmiş biri yada çözümünü bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi ?? bide call off yada benzeri aksiyon oyunlarda bi sorun olmuyor fakat yarış oyunlarında aşırı kasılmalar meydana geliyor sebebi bu sorundan olabilir mi ??

Ekran Kartında %99 Sorun Mevcuttur.

En Kısa Sürede Ekran Kartınızı Degiştirmeyi Tavsiye Ediyorum.

ekran kartım 8600 MGT 512mb tamir olasılığı yok mudur bildiğim kadarıyla 4650M benim laptopa uygun ama onada 350 tl verecek durumum yok şu anda maalesef teşekkür ederim

• büyük ihtimal kartınız yanmış veya hasar görmüş. tamir olasılığı düşük.
  • Tamir Yaptırma Olasılıgı Mevcuttur Tabiki Ama Ekran Kartının Tamiri Ne Kadar Sağlıklı Olursa ve Tamirden Sonra Çok iyi bir performans bekleme..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theheroes_tr

Tamir Yaptırma Olasılıgı Mevcuttur Tabiki Ama Ekran Kartının Tamiri Ne Kadar Sağlıklı Olursa ve Tamirden Sonra Çok iyi bir performans bekleme..!

şu an normal çalışıyor fakat ara sıra yapıyo ve ne zaman yapacağı belli olmuyo ama sadece yarış oyunlarında kasmalar yapıyo o yüzden soruyorum tamir olur mu diye
  • Harici bir görüntü birimine bağladığında yine aynı sorunlar oluyor mu?

Evet ise, grafik entegrende sorun var demektir...

Oyunlardaki kasılmalar, bu sorunla ilgili olabileceği gibi, aşırı ısınmadan da kaynaklanıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora DURSUN

Harici bir görüntü birimine bağladığında yine aynı sorunlar oluyor mu?

Evet ise, grafik entegrende sorun var demektir...

Oyunlardaki kasılmalar, bu sorunla ilgili olabileceği gibi, aşırı ısınmadan da kaynaklanıyor olabilir.

başka bi ekrana takıp deneme şansım olmadı maalesef ama sadece yarış oyunlarında kasmalar oluyor grid test drıve vs diğer oyunlarda kasma sorunu
    yaşatmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.