Şimdi Ara

Ekran kartından çok ses geliyor! Çözüm lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç gündür PC'min sesini minimuma indirmeye çalışıyorum. Yeni fan aldım, işlemcinin fanını temizledim vs. ses kesildi. Ancak fark ettim ki ekran kartının fanı dönmüyor. Meğer bir kanat kırılmış ve takılmış. Kırılan kanadı kopardım ve fan dönmeye başladı. Bu sefer de sarsıntılı çalışıp ses yapıyor. Elimle kartı tuttuğumda ses kesiliyor, bıraktığımda ses başlıyor. Kartı sağlam taktığımdan eminim. Acaba sabitlemenin başka yolu var mı? Ben geçici olarak fanı durdurdum, Bunun bir zararı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Fanı dururken oyun oynarsan ekran kartı yanabilir.Sabitleme konusunda bisey diyemeyecem çokmu ses yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bella63

Arkadaşlar kaç gündür PC'min sesini minimuma indirmeye çalışıyorum. Yeni fan aldım, işlemcinin fanını temizledim vs. ses kesildi. Ancak fark ettim ki ekran kartının fanı dönmüyor. Meğer bir kanat kırılmış ve takılmış. Kırılan kanadı kopardım ve fan dönmeye başladı. Bu sefer de sarsıntılı çalışıp ses yapıyor. Elimle kartı tuttuğumda ses kesiliyor, bıraktığımda ses başlıyor. Kartı sağlam taktığımdan eminim. Acaba sabitlemenin başka yolu var mı? Ben geçici olarak fanı durdurdum, Bunun bir zararı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Elimle kartı tuttuğumda ses kesiliyor, bıraktığımda ses başlıyor. bu cok tehlikeli eger yanlis anlamadiysam calisan bir ekran kartini tuyorsunuz.sakin bunu bir daha denemeyiniz .(olumcul kazalara sebeb olabilir)...ekran kartiniza fan bulmaya bakiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 25

quote:

Arkadaşlar kaç gündür PC'min sesini minimuma indirmeye çalışıyorum. Yeni fan aldım, işlemcinin fanını temizledim vs. ses kesildi. Ancak fark ettim ki ekran kartının fanı dönmüyor. Meğer bir kanat kırılmış ve takılmış. Kırılan kanadı kopardım ve fan dönmeye başladı. Bu sefer de sarsıntılı çalışıp ses yapıyor. Elimle kartı tuttuğumda ses kesiliyor, bıraktığımda ses başlıyor. Kartı sağlam taktığımdan eminim. Acaba sabitlemenin başka yolu var mı? Ben geçici olarak fanı durdurdum, Bunun bir zararı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Elimle kartı tuttuğumda ses kesiliyor, bıraktığımda ses başlıyor. bu cok tehlikeli eger yanlis anlamadiysam calisan bir ekran kartini tuyorsunuz.sakin bunu bir daha denemeyiniz .(olumcul kazalara sebeb olabilir)...ekran kartiniza fan bulmaya bakiniz...

Böyle bir merak tuhaf gelebilir ama ölümcül kaza nasıl olur? sonuçta yüksek gerilim yoktur heralde. Yine de dikkate alıyorum uyarınızı. Bu arada fanı değiştirisem sarsıntı ve ses kesilir mi?

• Fanı değiştirirseniz sarsıntı ve ses kesilir. Eğer oyun falan öyle çok oynamıyorsanız pasif soğutma sizin için daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Fanı değiştirirseniz sarsıntı ve ses kesilir. Eğer oyun falan öyle çok oynamıyorsanız pasif soğutma sizin için daha mantıklı.

Bu siteyi seviyorum :) Öneriler için teşekkürler. Eminim sitemizde fanın nasıl değiştirileceğini gösteren anlatımlar da vardır ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

Fanı değiştirirseniz sarsıntı ve ses kesilir. Eğer oyun falan öyle çok oynamıyorsanız pasif soğutma sizin için daha mantıklı.

Bu siteyi seviyorum :) Öneriler için teşekkürler. Eminim sitemizde fanın nasıl değiştirileceğini gösteren anlatımlar da vardır ;)

Siz kartınızın resmini ekleyin biz yardımcı oluruz size zaten çok basit bir işlem zorlanmadan yaparsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni bir fan alıp deneyeyim takmayı. Zaten uğraşmayı seviyorum. Baktım olmadı sizden yardım isterim. İyi akşamlar :))
  • quote:

Yeni bir fan alıp deneyeyim takmayı. Zaten uğraşmayı seviyorum. Baktım olmadı sizden yardım isterim. İyi akşamlar :))

İyi akşamlar
  • en sevmediğim şey fanın bir parçasının kırılması, japonlasan olmaz tutmaz hiçbir şekilde. Yalnız aynştayn mod açıldı birden: kırılanın karşılığındakini de sen kırsan dengeyi belki sağlarsın aynştayn modumu kapattım
  • daha önceki ekran kartımın fanı 4-5 cm çaplı bişeydi ama bir görseniz kamyon gibi ses yapıyor. bende kopardım attım kablosunu bir süre o şekilde kullandım, oyun da oynadım film de izledim herşeyiyle normal çalışıyordu ta ki günün birinde aniden bozuldu, eski atari oyunlarında kaseti oynatınca falan renkler üste üste biner ya aynı o şekle geldi sonra forumda araştırdım biraz fırınlama diye bir çözümü varmış, uygulamadım bende kaç kere fırınladım düzelmedi. herneyse bunları niye anlattım bilmiyorum kısaca fanı çıkartmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artcraft35 -- 21 Şubat 2012; 0:19:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

daha önceki ekran kartımın fanı 4-5 cm çaplı bişeydi ama bir görseniz kamyon gibi ses yapıyor. bende kopardım attım kablosunu bir süre o şekilde kullandım, oyun da oynadım film de izledim herşeyiyle normal çalışıyordu ta ki günün birinde aniden bozuldu, eski atari oyunlarında kaseti oynatınca falan renkler üste üste biner ya aynı o şekle geldi sonra forumda araştırdım biraz fırınlama diye bir çözümü varmış, uygulamadım bende kaç kere fırınladım düzelmedi. herneyse bunları niye anlattım bilmiyorum kısaca fanı çıkartmayın

Hocam içinizi dökmüşsünüz maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Manager_

en sevmediğim şey fanın bir parçasının kırılması, japonlasan olmaz tutmaz hiçbir şekilde. Yalnız aynştayn mod açıldı birden: kırılanın karşılığındakini de sen kırsan dengeyi belki sağlarsın aynştayn modumu kapattım

Valla aklıma gelmedi değil :)) Ama çekiniyorum 5-10 TL'lik fan için 200 TL'lik ekran kartına bir şey olmasından. Hakkını verelim orijinal fikir ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: artcraft35

daha önceki ekran kartımın fanı 4-5 cm çaplı bişeydi ama bir görseniz kamyon gibi ses yapıyor. bende kopardım attım kablosunu bir süre o şekilde kullandım, oyun da oynadım film de izledim herşeyiyle normal çalışıyordu ta ki günün birinde aniden bozuldu, eski atari oyunlarında kaseti oynatınca falan renkler üste üste biner ya aynı o şekle geldi sonra forumda araştırdım biraz fırınlama diye bir çözümü varmış, uygulamadım bende kaç kere fırınladım düzelmedi. herneyse bunları niye anlattım bilmiyorum kısaca fanı çıkartmayın

Ben de merak ettim fırınlamayı ve bi göz attım. Mecazi bir tanım sandım ama adamın kartı tepsiye koyduğunu görünce çok şaşırdım. Üstelik işe yaradı;) Allah muhtaç etmesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.