Bildirim
Ekran Kartından gelen uğultu sesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim ekran kartımda da oldu. Muhtemelen yağlayıcısı bitmiştir. Fan göbeğini pervaneye karşıt bir şekilde iki yakasından çekip, dışarı düğme gibi sökebiliyorsun. İçine çok hafif olmayan bir yağ ya da gres dök bir damla. Dikiş makinesi yağı biraz hafif kaçıyor. Çok hafif yağlar buharlaşır ve temas ayrılma basıncı düşüktür.
Yalnız kimisi daha kolay sökülüyor, ben bakıma almışken diğer fanı da sökeyim demiştim. Bir türlü yuvasından dışarı fırlamıyordu. Muhtemelen yağı bitince biraz aşınmaya başlıyorlar ondan dolayı daha kolay bir şekilde dışarı çıkartabiliniyor. -
fanı biraz gevşemiştir biraz sıkıştır -
Yağladım fanı iyice yerine oturttum ama olmadı 1500 rpm altına düşünce uğultu başlıyor çok garip. Alalı 2.5 yıl oldu yaşlanmaya başladı heralde -
quote:
Orijinalden alıntı: 0nekan
Yağladım fanı iyice yerine oturttum ama olmadı 1500 rpm altına düşünce uğultu başlıyor çok garip. Alalı 2.5 yıl oldu yaşlanmaya başladı heralde
Doğru yaptığından emin misin? Ortadaki rotor milini görmen lazım fan göbeği çıkınca. -
teknik serviste arkadaşım var o yaptı bütün işlemleri ama yine devam ediyor neyse çok sağol yardımın için artık başka ekran kartını değiştirme vakti gelmeye başladı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X