Şimdi Ara

ekran kartını değiştimem lazım acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba donanımda bazı problemler var donma,karıncalanma,görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti,mavi ekran hatası gibi sorunlar yaşıyorum büyük bi ihtimalle ekran kartı öldü.Bu sebepten değiştirmek istiyorum nasıl bir tercih yapacağım noktasında yardımınız olursa memnun olurum

Karar verememem de ki sıkıntı, Yeni nesil bir ekran kartı alırsam aşağıdaki donanımla uyumsuzluk yaşarmıyım?
    Yoksa bu dönemdeki çıkmış bir ekran kartı mı? almam gerekir.Bu soruya cevap veremediğimden tercih yapamıyorum bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirsem çok memnun olurum şimdiden teşekkürederim selamlar.

Donanım
    Ana kart: MSİ Big Bang Marshal (B3)
    İşlemci:İ7 2600k
    Ekran kart:Nvidia Qadro FX 1800
    Ram: Corsair 16 gb
    SSD:128gb
    PSU:750 walt+80 gold

• Aynı işlemciyi kullanıyorum sorunun cevabını bende merak ediyorum.
  • andasanat A kullanıcısına yanıt
    Beocan B kullanıcısına yanıt
    Amd rx 470 4 gb alabilirsiniz
    yeni dönem eski dönem fark etmez pcie destekli tüm ekran kartını sisteminiz çalıştırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 3 Ekim 2016; 22:08:57 >
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    Yeni çıkacak olan Battlefield 1 oyununu rahatlıkla oynayabilir miyiz ?
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    oynarsın,paran varsa 8 gb olanıda alabilirsin yüksek vram isteyen oyunlarda daha fazla fps aldırır (2600k yı oc yapman lazım şöyle 4.5 ghz e kadar felan o zaman hiç sıkıntı olmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 3 Ekim 2016; 22:35:09 >
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    İşlemci o.c modunda şu an 4.25 de çalışıyor. GTX serisinden önerebileceğiniz ekran kartı var mı peki ?
  • ben ağırlıkla 3d yazılımlarla haşir neşirimhiç oyun oynamam bundan dolayı amd ekran kartlarına pek yönelmedim bilgimde yok nvidia üzerinde duruyorum kullandığım kart fx 1800 Qadro idi ama çokta memnun olduğumu söyleyemem tercihim bundan dolayı gtx 980 den yana ama tamda karar vermiş değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gtx 1060 alabilirsin ama rx 470 alman senın yararına olur,gtx 1060 hem daha pahalı hem diretcx 12 performansı daha düşük
    gtx 980 eski nesil bi kart oldu artık onun yerıne gtx 1080 tercih edilmeli ama işlemcininiz 4.5 a sabit oc yapmanız lazım gtx1080 için yoksa darboğaz yersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 4 Ekim 2016; 8:33:35 >
  • Sıfır almaya durumun varsa rx 460 alabilirsin.
    Yoksa foruma bak 2. el ekran kartlarına
  • Tabiki işlemcide eskidi bunuda göz önüne alarak 1080 veya 1070 düşünemiyorum bundan dolayı 980 teknolojime daha yakın rx 470 3d programlarla nasıl bir uym içinde physical desteği falan varmıdır ki ati amd hiç kullanmadım benim için önemli olan 3d ve 2d programlarda göstereceği performans oyunla hiç işim olmaz
  • andasanat A kullanıcısına yanıt
    sen nvdia al iş için kullanıcaksan ama 1080-1070-980 fark etmez zaten hepsi darboğaz yapar bu şekilde işlemcine oyunlarda,programlarda herhangi bi sıkıntı çıkıcağını sanmıyorum,3ü arasında bi fark olmaz senın için sen hangisini istiyorsan onu al
    tabi yeni teknoloji olan gtx 1000 serisinden alman daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 4 Ekim 2016; 11:29:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.