Şimdi Ara

Ekran Kartlarıyla İlgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafama takılan bi soru benim bilgisayarım pci-express 16x destekliyor bunu biliyorum ekran kartlarına bakarken bellek hızı 800mhz cekirdek hızı 725mhz diyor bunların bilgisayar uyuşmayla alakası var mı? Yani sorum sadece ekran kartının uyuşma kriteri agp/pci-exp 8x/16x mi yani ?

• onlar kartın çekirden bellek hızları performansıyla alakalı sadece senin verdiğin bilgiler ise anakart uyumuyla alaklı o bilgilere dikkat etmen iyi oldu
  • hayır uyuşmayla alakası yok uuyuşma şundan kaynaklana bilir donanım çakışması bazı anakrtlar bazı ekran kartı modelleri donanım seçebiliyor onun dışında çekirdek hızı bellek hızı adı üstünde hızla alakalı bişşey yani
  • çekirdek hızı bellek hızı kartın hızıyla ilgili biliyorumda yani taktığımda bi sorun olmaz dimi pci-ex 16x takınca? ve benim bilgisayarım ram olarak 667 mhz destekliyo bu ekran kartının 800 olması olumsuz bi etki yapar mı? yani o verilen değer ekran kartı içinde geçerli mi
  • o ram destekleme frekansı ramle alaklı ekran kartının saat hızları tamamiyle ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.