Bildirim
ekran kaydı ya!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Büyük ihtimalle ekran kartı ile alakası vardır -
yaaa offff tamda beta ya girip kascaktim lwl 9 u ama daha once giriodu napcam yaaaaaaa birilri daha yorum yapsın aydınlatsın bni emrecalak@hotmail.com
-
bir bilen??????? -
Valla Bende Eve Yeni Aldım İnt i Oyunu İndiriom İnş Senin Gibi Hata Vermez Banada Ama Arkadaşa Olmuştu Format Çekti Düzeldi...(Kesin Çözüm) -
yok abicim alakası yok ben bugune kadar en az 50 defa format atim hepde bu oyun yuzunden kurunca pc ye bi haller oluo ya!!!quote:
Orjinalden alıntı: LaughingOfLoud
Valla Bende Eve Yeni Aldım İnt i Oyunu İndiriom İnş Senin Gibi Hata Vermez Banada Ama Arkadaşa Olmuştu Format Çekti Düzeldi...(Kesin Çözüm)
-
görüntü sorunu yada kartların oyunu destekleyecek şekilde yeterlii veya o tür den değildir (olabilir bir tahmin)quote:
Orjinalden alıntı: emrecalak
yok abicim alakası yok ben bugune kadar en az 50 defa format atim hepde bu oyun yuzunden kurunca pc ye bi haller oluo ya!!!quote:
Orjinalden alıntı: LaughingOfLoud
Valla Bende Eve Yeni Aldım İnt i Oyunu İndiriom İnş Senin Gibi Hata Vermez Banada Ama Arkadaşa Olmuştu Format Çekti Düzeldi...(Kesin Çözüm)
-
yaw anlatamiıom ayni sistemle çok oynadim son 2-3 aydır bole yapıo -
arkadaşlar ben bi sorun yaşıorum ksayolu tıklıorum hemen kapanıyor :( oyuna giremiorum ayda yılda bi girebiliyorum yardım edin lütfennn
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X