Şimdi Ara

Ekran koruyucu tavsiyesi BUFF MU SPİGEN Mİ DAFONİ Mİ? ACİLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
17.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 5 aydır spigen full cover glass kullanıyorum ve hiç memnun değilim paramparça oldu ve hava baloncukları kaldı.
    Bu halde;
     Ekran koruyucu tavsiyesi BUFF MU SPİGEN Mİ DAFONİ Mİ? ACİLL

Hangi ekran koruyucusunu tavsiye edersiniz? En iyisi hangisidir?
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwspow -- 4 Şubat 2016; 16:00:52 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ekran Koruyucu Seçimi: Buff mu, Spigen mi, Dafoni mi?

Ekran koruyucular, cihazlarının ekranlarını çizilmelere ve hasarlara karşı korumak isteyenler için vazgeçilmez aksesuarlardır. Ancak piyasada çok sayıda farklı marka ve model bulunduğu için en iyi ekran koruyucuyu seçmek zorlu bir görev olabilir. Bu yazıda, Buff, Spigen ve Dafoni markalarının ekran koruyucularını karşılaştırarak hangisinin ihtiyaçlarına en uygun olduğunu belirlemenize yardımcı olacağız.

Buff Ekran Koruyucular

Buff ekran koruyucular, dayanıklılığı ve şeffaflığıyla bilinir. Temperli camdan üretilen bu koruyucular, darbelere ve çizilmelere karşı yüksek koruma sağlar. Ayrıca, oleofobik bir kaplamaya sahiptirler, bu da parmak izlerinin ve yağ lekelerinin oluşmasını önlemeye yardımcı olur.

Spigen Ekran Koruyucular

Spigen ekran koruyucuları, esneklikleri ve netlikleriyle öne çıkar. TPU malzemeden yapılan bu koruyucular, darbeleri ve çizilmeleri etkili bir şekilde emebilir. Ayrıca, kolayca uygulanabilirler ve cihazınızın ekranına tam otururlar.

Dafoni Ekran Koruyucular

Dafoni ekran koruyucuları, uygun fiyatlı olmaları ve çizilme dirençleriyle bilinir. PET malzemeden üretilen bu koruyucular, temel çizilme koruması sağlar. Ayrıca, kolayca çıkarılabilir ve yeniden uygulanabilirler.

Karşılaştırma

• Dayanıklılık: Buff ekran koruyucuları temperli cam yapıları sayesinde en yüksek dayanıklılığı sunar.
    • Esneklik: Spigen ekran koruyucuları, TPU yapıları sayesinde en iyi esnekliği sunar.
    • Netlik: Üç marka da yüksek netlikte ekran koruyucular sunar.
    • Uygulama Kolaylığı: Spigen ekran koruyucuları kolay uygulama özellikleriyle öne çıkar.
    • Fiyat: Dafoni ekran koruyucuları en uygun fiyatlı seçenekken, Buff ekran koruyucuları en pahalı seçenektir.

Sonuç

Hangi ekran koruyucu markasının senin için en iyi olduğu, ihtiyaçlarına ve bütçene bağlıdır. En iyi dayanıklılığı arıyorsan Buff, en iyi esnekliği arıyorsan Spigen ve en bütçe dostu seçeneği arıyorsan Dafoni'yi tercih edebilirsin. Kullanıcı yorumlarına göz atmak ve farklı seçenekleri daha detaylı incelemek, doğru kararı vermene yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • o ekran koruyucu nasıl o hale geldi merak ettim dogrusu...

• Yukarıdaki ekran koruyucuyu tek geçiyorum daha önce ben de spigen full cover kullandım fakat köşelerde hep boşluk kaldı kapanmadı farklı markalar denedim hiç bir şekilde istediğim performansı alamadım. Bu ürünü yorumlara bakarak sipariş ettim denemek için ve süper sonuç aldım. Kesinlikle ekran ile koruyucu arasında hava boşluğu kalması gibi bir durum söz konusu değil on numara.

Kesinlikle tavsiye ederim.

• Up
  • Up
  • Up
  • Uppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemen almak istiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwspow

Hemen almak istiyorum arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?
    Arkadaş BUFF MU SPİGEN Mİ DAFONİ Mİ diye sormuş. Kimse bu markalar hk. yorumda bulunmamış.

Forumda okuduğum kadarıyla Dafoni tavsiye ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 29 Şubat 2016; 0:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdassun

Yukarıdaki ekran koruyucuyu tek geçiyorum daha önce ben de spigen full cover kullandım fakat köşelerde hep boşluk kaldı kapanmadı farklı markalar denedim hiç bir şekilde istediğim performansı alamadım. Bu ürünü yorumlara bakarak sipariş ettim denemek için ve süper sonuç aldım. Kesinlikle ekran ile koruyucu arasında hava boşluğu kalması gibi bir durum söz konusu değil on numara.

Bu dediğin ekran koruyucuyu nerden ve nasıl alabiliriz ustam

• Dafoni kullanıyorum tavsiye ederim. Buff hissiyatı iyi değil kalın ve plastik gibi
  • Türkbey kullanıcısına yanıt
    Ben amazondan aldım başka yerde var mı bilmiyorum açıkçası.
  • quote:

Ben amazondan aldım başka yerde var mı bilmiyorum açıkçası.

Bende 6 S var ve yaptırdığım film bir hafta sonra kenardan kalkıyor ve belli bir zaman sonra darbe almamasına rağmen sanki düşmüşte kırılmış gibi oluyor
  • Amazon yabancı sitendeğil mi üstad
  • Dafoni al geç boşver
  • quote:

Yukarıdaki ekran koruyucuyu tek geçiyorum daha önce ben de spigen full cover kullandım fakat köşelerde hep boşluk kaldı kapanmadı farklı markalar denedim hiç bir şekilde istediğim performansı alamadım. Bu ürünü yorumlara bakarak sipariş ettim denemek için ve süper sonuç aldım. Kesinlikle ekran ile koruyucu arasında hava boşluğu kalması gibi bir durum söz konusu değil on numara.

Hocam önü tamamen kapatiyor mu? Benim tel beyaz. Siyah çok sırıtır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

quote:

Hocam önü tamamen kapatiyor mu? Benim tel beyaz. Siyah çok sırıtır mı?

Alıntıları Göster
    full coverlar maalesef kalın oluyor ben rahat edemedim hiç. buff var şu anda bıçakla test ettiler çizilmiyordu cebimde çizilmiş ama memnunum şu an için.

• Türkbey kullanıcısına yanıt
    Evet yukarıda linkini verdiğim site.
  • azad_van A kullanıcısına yanıt
    Çok az boşluk kalıyor ama farklı renk olursa belli olur. Beyazı da var almak istersen. Zaten cam koruyucu 2.5d olarak geçiyor bunlar tam kapatmıyor full cover dense de çok az boşluk kalıyor orayı da kılıf kapatıyor zaten uyumlu oluyor. Tam kapatanlar 3d diye geçiyor onlar tamamen kapatıyor kasaya kadar ekranı ama çok fazla seçenek yok onda da.
  • quote:

Çok az boşluk kalıyor ama farklı renk olursa belli olur. Beyazı da var almak istersen. Zaten cam koruyucu 2.5d olarak geçiyor bunlar tam kapatmıyor full cover dense de çok az boşluk kalıyor orayı da kılıf kapatıyor zaten uyumlu oluyor. Tam kapatanlar 3d diye geçiyor onlar tamamen kapatıyor kasaya kadar ekranı ama çok fazla seçenek yok onda da.

Peki 3d onerisi olan varmi ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.