Şimdi Ara

Ekran parlaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bundan 3-4 ay önce oyunları daha rahat oynayabilmek için laptopuma ( lenovo z500) hdmi kablosu ile harici ekran taktım. Laptopun ekranıda boşuna çalışmasın diye ayarlardan laptopun parlaklığını iyice düşürüp bi köşeye sadece kasa niyetiyle koydum. Onca zaman sonra w10 güncellemesi falan derken parlaklığı nerden kıstığımı unuttum ve uzun aramalara (daha doğrusu denetim masasını uzun kurcalamalara ) rağmen bulamadım.
    Birde belirtmekte fayda görüyorum lenovo z500 ün meşhur driver yüzünden olan ekran parlaklığı hatası yada masaüstüne sağ tıkla ekran ayarlarından parlaklığı yükselt gibi çözümler işe yaramıyor
    Ekran yansıt seçeneklerinden parlaklık ayarları falan var mı varsa nasıl ulaşabilirim çözümümün oralarda olduğuna inanıyorum :)

Saygılar.

• İkisinden birinin işe yaraması lazımdı.Olmadı sistem geri yükleme yapsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: işçi süleyman

Merhaba
    Bundan 3-4 ay önce oyunları daha rahat oynayabilmek için laptopuma ( lenovo z500) hdmi kablosu ile harici ekran taktım. Laptopun ekranıda boşuna çalışmasın diye ayarlardan laptopun parlaklığını iyice düşürüp bi köşeye sadece kasa niyetiyle koydum. Onca zaman sonra w10 güncellemesi falan derken parlaklığı nerden kıstığımı unuttum ve uzun aramalara (daha doğrusu denetim masasını uzun kurcalamalara ) rağmen bulamadım.
    Birde belirtmekte fayda görüyorum lenovo z500 ün meşhur driver yüzünden olan ekran parlaklığı hatası yada masaüstüne sağ tıkla ekran ayarlarından parlaklığı yükselt gibi çözümler işe yaramıyor
    Ekran yansıt seçeneklerinden parlaklık ayarları falan var mı varsa nasıl ulaşabilirim çözümümün oralarda olduğuna inanıyorum :)

Saygılar.

Sistem geri yüklemeyi dene parlaklığı sıfırlaması lazım yada arama bölümüne mobility yaz bakalım bişey çıkıcak mı çıkarsa aç onu ordan ayarlayabilirsin

• Guc seceklerinde var ona vakin belji ise yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.