Şimdi Ara

Ekran Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün acer marko laptopu koltuktan düşürdüm baktım sıkıntı yok oyun oynamaya devam ettim kapattım açtığımda şifre ekranı açılıyo yazıyorum girdiğinde simsiyah ekran sadece mouse işareti gözüküyo laptop çalışıyor ama ekran yok tahminimce ekran kartına bişe oldu gibi arkadaşlar bu arada laptopu 9 ay önce golddan aldım ama o sırada(ilginç bir biçimde)ellerinde garanti belgesi yokmuş bunu cihaz elime ulaştıgında farkettim aradım sürekli oyaladılar vs en sonunda vazgectim nede olsa suan olsa da bise farketmiyecekti 2 yıllık garanti belgesi ve su an bozuldu laptop ihtiyacım var nasıl alabilirim defalarca müsteri hizmetlerini aradım ama sürekli bir bahane ekran kartım amd hd 8750m sizce garantiye alamasam ve bilgisayarcıya versem bana kaça patlar ve ekran kartı sizce yandımı bozuldumu sorun ne

• Kardeşim hatayı en başta gold dan alışveriş yaparak yapmışın gecenler de ben bir ürün sordum adamlar fatura veremeyiz gibisinden birşeyler demişlerdi bende ürünü almaktan vazgeçtim 10 tl fark ile vatan bilgisayar dan almıştım. garantisi olup da fatura olmadıgı geriye pek bir fazla alternatif bulunmuyor ne yazık ki.
  • Sorunun kesinlikle ekran kartıdır demek şuan için zor incelenmeli ancak ekran kartı olduğunu varsayarsak kullanmış olduğu çipin tam olarak üstündeki kodu gerekli net fiyat için
  • aceri aradım sorun galiba recoiver mi neymiş formatla geçer dediler bakalım formatsa iyi sorun halloldu gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran Dalgalanma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.