Şimdi Ara

EKRAN SORUNU YARDIM EDERSENİZ SEVİNiRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda internete girdiğimde veya winampta tam ekran yaptığımda monütör tamamen kararıyor. ve bir daha ekran gelmiyor. resetlemem gerekiyor. defalarca formatladım ama yine sonuç aynı. internette gezinemiyorum. internette sayfalar arasında geçiş yaptığımzaman daha çok oluyor. sorunun neden kaynaklandığını bir türlü bulamadım. sürücüleride güncelleştirdim yine aynı. acaba arızalı olan parça hangisidir yardım ederseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi össer -- 14 Ağustos 2007; 21:19:07 >

• Kural 13:BAslıgı konuyla alakalı bişi yapın please yoksa banlanırsınız stop

not:Değiştirdiğin için teşekkürler
    not:admin adayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy64 -- 14 Ağustos 2007; 21:20:44 >
  • monitörün marka ve modeli ne? onun driver ını da kurdun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 14 Ağustos 2007; 21:34:15 >
  • LG 17 inç monütörüm
  • http://tr.lge.com/products/mobile/mobil/sidemenu.do?action=list&group_code=050101&list_code=PRD_SW&target=sw&categoryId=050101&modelCategoryId=050101&parentId=05&gcscId=MNT&paramModelCode=

product : monitor
    O/S : Windows XP (sistemini xp tahmin ediyorum. farklıysa sana uyanı seç
    subject : driver (yazacaksın)
    search e tıkla. aşağıdaki resimde altı çizili yere tıkla ve driver indir.
    indirdiğin dosyada bütün modellerin driver ı gelecek. seninki hangi modelse onun driver ı kur bakalım sorun düzelecek mi?
    bu arada monitör crt değil mi? lcd değil yani...
     EKRAN SORUNU YARDIM EDERSENİZ SEVİNiRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 14 Ağustos 2007; 21:52:28 >

• ekran kartından da olabilkir ekran kartın haricimi harici ise başka bilgisayarda dene veya monnütörünü başka bilgisayarda dene
  • monürtörüm 17 inç lg lcd değil düzekran. ekran kartım ati radeon a9550 monütörümünde sürücüleri kurulu şekilde ama yinede aynı şeklide kararıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MONÜTÖR = LG 17 İNÇ T710HB FLAT SÜRÜCÜSÜ KURULU DURUMDA

EKRAN KARTIM = ATİ RADEON A9550 SÜRÜCÜSÜ GÜNCEL

ANAKART = ASUS P4V8X-X SÜRÜCÜSÜ GÜNCEL

kafayı yiyicem arkadaşlar intenetten bile keyif alamıyorum artık. yarım saatte en az 5 kere resetlemek zorunda kalıyorum bilgisayarı. yardımcı olursanız sevinirim...
  • Sistemin benimkiyle aynı yani anakart ve ekran kartın.Ve ben böyle bir sorun yaşamıyorum.ATInın 9550 kartları çok sıkıntılı bir seri aslında.Teknik hatalrla dolu bir karttır kendisi.Ben Vpu Recoverdan şüphelendim ve bu sorunu bi aralar kendim aşmıştım.AGP hızını 4xe düşür.Düzelcek mi bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.